Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin Sahlgrenska, Medicinmottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

På Regionalt Obesitascentrum arbetar vi tillsammans för patienten med patienten.

På Regional Obesitascentrum arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och dietister i team och tillsammans ger vi den bästa vården till våra patienter. Hos oss vill vi skapa värde för patienten genom att ge varje individ som genomgår en livsstilsförändring en så effektiv vård som möjligt. Som sjuksköterska följer du patientens behandling där målet är att få en bättre hälsa och viktnedgång. Patienten hos oss skall alltid få ett professionellt bemötande och individanpassad rådgivning.

Hos oss är vi stolta över vår höga kompetens och vi arbetar i team där vi utvecklas tillsammans genom ständigt lärande.

Om arbetet
Som sjuksköterska hos oss hjälper du patienten genom sin livsstilsförändring och tar fram redskap som gör att patienten kan följa sin behandling. I arbetsuppgifterna ingår det exempelvis att hålla gruppföreläsningar, göra provtagningar, dokumentera, identifiera sjukdomar som kan vara komplicerande för behandlingen och gör bedömningar efter patientens behov. Detta för att nå målet att patienterna skall följa behandlingsprogrammet som du har varit med och tagit fram.

Mottagningen är öppen dagtid måndag till fredag, inga röda dagar.

Om dig
Som sjuksköterska hos oss har du både det medicinska ansvaret och omvårdnadsansvaret för patienterna vilket kräver en personlig mognad där du skiljer på det personliga och professionella.

Du kommer att arbeta självständigt vilket betyder att du har mod att agera efter din egen övertygelse. I teamarbetet har du förmågan att kunna lyssna och relatera till kollegor på ett lyhört och smidigt sätt. Att kunna skapa goda relationer är viktigt för oss!

Information och rådgivande samtal är en viktig del i dina arbetsuppgifter därför är det meriterande om du har erfarenhet av motiverande samtal och är kunnig inom beteendeförändring. Vi tror att du har förmågan att göra kloka avvägningar och prioriteringar för att nå våra mål med god kvalitet.

Vi är stolta över vår avdelning och vill att du som är sjuksköterska skall vara med och bidra till att vi ger en vård i toppklass.

Vi intervjuar löpande så ansök redan idag. Välkommen att skicka in din ansökan!

Tjänsten avser ett vikariat med möjlighet till förlängning.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4278
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Helén Lantz, 031-342 74 71
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Malin Lund, 0700-207921
Publicerat 2019-07-29
Sista ansökningsdag 2019-08-19

Retour aux postes vacants