Närhälsan Guldvingen Vårdcentral, Lidköping

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet 
Huvudinriktningen för Ungas Psykiska hälsa är tidiga och korta behandlingsinsatser enskilt eller i grupp för barn/ungdomar i åldern 6-18 år samt deras föräldrar. Som psykolog på Ungas Psykiska hälsa möter du ett brett spektrum av familjer med varierande problematik att bedöma och behandla. Vi samarbetar nära varandra i ett team med mycket bred och hög kompetens. Psykologarbetet består bland annat av bedömningssamtal, individuella samtal, familjebehandling, gruppbehandlingar/föreläsningar, samverkan med vårdgrannar. Det finns goda möjligheter att aktivt delta i utvecklings/förbättringsarbete som till exempel implementering av internetbaserad behandling i verksamheten, utformning av gruppinsatser m m. Utöver behandlingsarbetet med barn och unga ingår i tilläggsuppdraget att utföra begåvningsutredningar (WAIS) i åldersgruppen 18+ . 
Som psykolog hos oss finns även möjlighet att vid intresse arbeta med psykologisk behandling i det ordinarie psykisk hälsa-teamet på Guldvingens vårdcentral, med vuxna patientkontakter.

Om oss
Guldvingens vårdcentral är en av 16 vårdcentraler i Västra Götalandsregionen som fått förtroendet att ingå i ett pilotprojekt med tilläggsuppdrag; Ungas Psykiska Hälsa. Vårdcentraler med tilläggsuppdrag erbjuder specifik vård till barn och unga med mild till måttlig psykisk ohälsa samt genom konsultation och handledning kan vara ett stöd för andra vårdcentraler i närområdet. Teamet för Ungas psykiska hälsa består av tre heltids psykologtjänster, två socionomer samt en familjebehandlare. Hela teamet har lång, gedigen erfarenhet av arbete med denna målgrupp. 

Om dig
Vi söker Dig som är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av KBT och med tidigare erfarenhet av behandlingsarbete inom primärvården eller psykiatrin. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4265
Kontakt
  • Pernilla Leion, Enhetschef, tel. 076-134 58 49
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges Psykologförbund, tel. 070-508 67 81
Publicerat 2019-08-05
Sista ansökningsdag 2019-08-18

Retour aux postes vacants