Närhälsan Stenstorp Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vi ett glatt gäng på en mindre, men väl fungerande vårdcentral, som  ligger mitt emellan Falköping och Skövde. Vi erbjuder god tillgänglighet, trevligt bemötande och gott omhändertagande om våra patienter, stora som små. Den familjära stämningen hos oss, bidrar till ett gott klimat och arbetsglädje. Vill du vara med och fortsätta forma vår vårdcentral? Vårdcentralen har en personalgrupp med hög kompetens och vi servar idag 4100 listade invånare. På grund av vårdcentralens strategiska läge, finns goda kommunikationsmöjligheter med tåg. Vårdcentralen ligger ett ”stenkast” från stationen.”

Om arbetet
Stenstorps vårdcentral söker en distriktssköterska med 50% på BVC och 50% på Vårdcentral.
Du kommer att arbeta med sedvanliga barnhälsovårdsuppgifter som mottagningsarbete, rådgivning, telefon, vaccinationer, hembesök samt föräldragrupper, större delen av din arbetstid.
Du kommer att arbeta självständigt med att prioritera och göra egna bedömningar av patienter på vår mottagning och i vår telefonrådgivning.

Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med BVC. Du kan också ha annan sjuksköterskeutbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som adekvat.
Det viktiga för oss är att du har en grundtrygghet i din profession och att du kan ta självständiga beslut och har god samarbetsförmåga.
 
Att du är flexibel och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. För att nå bra resultat är det viktigt att du delar våra kärnvärden och är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt
Intervjuer kommer att hållas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenstorp
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4199
Kontakt
  • Sara Ek Vårdcentralschef, tel. 073-064 69 52
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, tel. 076-202 81 13
Publicerat 2019-07-09
Sista ansökningsdag 2019-07-31

Retour aux postes vacants