Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neurologmottagning barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Neurologmottagning barn

På vår mottagning bedrivs specialistvård för neurologiskt sjuka barn och ungdomar mellan 0-18 år. Mottagningen bemannas idag av barnsjuksköterskor, undersköterska, sekreterare, neuropsykologer och läkare. Vi tar emot remisser från hela regionen och i viss mån även från landet i övrigt, internt från barnsjukhuset och från andra vårdinrättningar.

Verksamheten har som mål att arbeta personcentrerat och jobbar med att utveckla och forma arbetssättet för sjuksköterskor med fokus på egna mottagningar, informationstillfällen för barn- och ungdomar och deras familjer samt information till skola och förskola där våra patienter vistas. På arbetsplatsen har vi mycket kontakt med närliggande verksamheter och andra professioner.

Om tjänsten

På mottagningen turas vi om och samarbetar kring alla våra patienter vad det gäller ärenden och telefonrådgivning, medicinuppföljning, planering och bokning av mottagningar samt provtagningar och andra procedurer. Som sjuksköterska på mottagningen inriktar man sig mot olika diagnosgrupper, deltar i team och är med på olika ronder.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Antingen är du utbildad barnsjuksköterska eller har god erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Har du erfarenhet av arbete med neurologiskt sjuka barn/ungdomar är detta meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av mottagningsarbete/telefonrådgivning.

Du tycker om att stötta barn och familjer och gillar att arbeta i team men är samtidigt trygg i att arbeta självständigt. Du har ett eget driv, är lösningsorienterad och tycker att det är roligt att forma och utveckla ditt arbete. Arbete med neurologiskt sjuka barn/ungdomar är meriterande. Vi arbetar med utvecklingsarbete och ser gärna en person som vill bidra med sin kunskap och erfarenhet i detta arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Kontroll av yrkeslegitimation och belastningsregister utförs.

Vänta inte med din ansökan, vi ser fram emot att ta del av den.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4188
Kontakt
  • Enhetschef, Lisa Bondjers, 072-245 69 86
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Malin Bergander, 076-940 28 98
Publicerat 2019-07-12
Sista ansökningsdag 2019-08-12

Retour aux postes vacants