Närhälsan, Göteborgsregionen, Björkekärr vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Björkekärr vårdcentral är en väl fungerande vårdcentral med ca 7000 listade invånare. Vi är ett gott gäng som arbetar i en positiv arbetsmiljö med mycket humor och teamanda. Vår läkarbemanning är god och vi har ett gott och öppet samarbete mellan yrkesgrupperna. Vi är alla med och bidrar till verksamhetens utveckling. Bland annat gör vi nu en satsning på äldrevården med geriatriker och äldre sköterska.

Om arbetet

Som chef för vårdcentralen är du ansvarig för verksamhet, personal, arbetsmiljö, ekonomi och kommunikation. Du är verksamhetens ansikte utåt och arbetar aktivt med marknadsföring av vårdcentralen. Du är direkt underställd primärvårdschefen och ingår i områdets ledningsgrupp.

I din roll som chef är det betydelsefullt att du ser varje enskild medarbetare, men också hur dom tillsammans skapar en helhet som arbetar med vårdcentralens uppdrag. Du förväntas skapa en god arbetsmiljö där ständiga förbättringar är en självklar del av arbetet för att verksamheten ska vara konkurrenskraftig vad gäller att behålla/rekrytera medarbetare och listade/patienter.

Om dig

Du har för uppdraget relevant högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, gärna med klinisk sjukvårdserfarenhet.

Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och ett genuint intresse av att arbeta som chef och ledare. Har du chefsutbildning och erfarenhet av arbete som chef är det meriterande, men inget krav.

Vi söker dig som är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du lägger stor vikt vid ett närvarande ledarskap, både fysiskt och mentalt, och att du är lyhörd och inkännande mot en idag välfungerande arbetsgrupp. När du fattar beslut gör du det i samråd med dina medarbetare samt att du står för det som beslutats. Du är en kreativ person som ser nya lösningar och drivs av att utveckla vårdcentralen tillsammans med dina medarbetare. Att vara rak och tydlig samt ge snabb återkoppling till dina medarbetare är en självklarhet för dig.

Du delar Närhälsans kärnvärden: Nytänkande, Omtänksam, Pålitlig.

Villkor

Intervjuer för tjänsten kommer att ske 12 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4183
Kontakt
  • Åsa Lind, Tfn 070 - 395 40 84
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet , Tfn 0700 - 82 36 46
  • Mats Berg, Läkarförbundet , mats.j.berg@vgregion.se
  • Susanne Arvidsson, Vision , Tfn 0761 - 96 70 55
Publicerat 2019-07-08
Sista ansökningsdag 2019-08-04

Retour aux postes vacants