Frölunda Specialistsjukhus, Gynmottagningen

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Frölunda Specialistsjukhus bedriver idag planerad specialistsjukvård måndag-fredag inom ett flertal specialiteter med tillgång till operationsenhet och övervaknings/ uppvakningsenhet. Vi värnar om att ha en förtroendefull dialog med våra patienter, utvecklar ständigt våra vårdprocesser och uppnår goda medicinska resultat.

Nu rustar vi för framtiden och från 1 januari 2019 ingår Frölunda Specialistsjukhus i den nybildade förvaltningen ”sjukhusen i väster” tillsammans med Angereds närsjukhus, Alingsås lasarett och Kungälvs sjukhus. Inom några år kommer det även att stå klart ett nytt specialistsjukhus och ett dagkirurgiskt center i Högsbo som kommer att ersätta nuvarande verksamhet vid Frölunda torg. Det nya specialistsjukhuset blir en viktig del i utvecklingen av den nära vården och som medarbetare erbjuds du många olika möjligheter till utveckling och stimulerade arbetssätt. Vi vänder oss till dig som vill vara med och forma framtidens närsjukvård i Göteborg.

Beskrivning
Gynekologimottagningens uppdrag består huvudsakligen av öppenvårdsbesök inom bred allmängynekologi och är ett av fem kolposkopicentra i Göteborg. Vi utför även dagkirurgiska operationer såsom hysteroskopier, laparoskopier, slyngresektioner, inkontinens- och prolapsoperationer.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team med kunniga medarbetare vilket ger möjlighet till ett kontinuerligt kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Viss möjlighet finns att påverka verksamhetens inriktning beroende på intresse, erfarenhet och kompetens. Varje läkare är processansvarig inom en eller flera specifika diagnosgrupper.

Kvalifikationer
Vi vänder oss till dig som har specialistkompetens inom gynekologi, gärna med några års klinisk erfarenhet som specialistläkare. Vi värdesätter intresse av teamarbete och verksamhetsutveckling.

Villkor
Dagtid, måndag-fredag, tjänstgöringsgrad kan diskuteras

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %, sysselsättningsgrad kan diskuteras
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4176
Kontakt
  • Verksamhetschef Matilda Berntsson, 0700-823686
  • Vårdenhetsöverläkare Charlotte Greppe, 031-3421000 vx
  • Vårdenhetschef Camilla Jakobsson, 0768-354167
Publicerat 2019-07-05
Sista ansökningsdag 2019-09-01

Retour aux postes vacants