Medicinsk informatik och teknik, Enhet för informationssystem IT

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Beskrivning
Enhet för Informationssystem är en enhet inom Södra Älvsborgs Sjukhus med ansvar för systemförvaltning, användarstöd och utdata för Södra Älvsborgs Sjukhus större gemensamma vårdsystem. I avdelningens nuvarande uppdrag ingår Melior, ELVIS, MedSpeech, E-arkiv, Befreg samt MedControl PRO.   

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av första linjens support samt att utbilda i vårdsystem för sjukvårdspersonal. Utöver detta arbete ingår att utföra systemändringar/systemtester, administrera behörigheter, kvalitetskontroller samt att korrigera information i vårdsystemen. 

Kvalifikationer
Du som söker ska vara van användare utav Melior samt ha erfarenhet av övriga informationssystem inom sjukhusvård. Du ska även ha förståelse för och kunskap om processer och arbetsflöden inom sjukvården. 

Personliga egenskaper
Du ska ha framåtanda, ett gediget intresse av att utbilda, kunna arbeta både i team och självständigt samt vara noggrann. Vi vill att du ska bidra med energi genom att ta egna initiativ, ser möjligheter till utveckling samt bidra till att genomföra dessa.  

Vi söker någon som söker utmaningar och är positiv till förändringar. Du ser möjligheter istället för hinder. Du tar tag i saker, är orädd men inser ändå dina begräsningar och vet när du behöver lära för att lyckas. Vi lägger stor vikt vid social kompetens.  

Övrigt
Tjänsten är placerad på Södra Älvsborgs Sjukhus, Borås. Individuell lönesättning.

Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4107
Kontakt
  • Jessica Essen, enhetschef, 033-616 4491
Facklig företrädare
  • Nås via sjukhusets växel, 033-616 1000
Publicerat 2019-07-03
Sista ansökningsdag 2019-07-17

Retour aux postes vacants