Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MGAÖ, Avdelning 357 - Kardiologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

Avdelning 357 är en vårdavdelning med inriktning mot kardiologi. Avdelningen består av 30 vårdplatser varav 6 hjärtintensivplatser (HIA) och 24 eftervårdsplatser ( EVA). Dagtid, vardagar har vi också fyra vårdplatser för elektiv verksamhet.

På avdelningen vårdas patienter med akut kranskärlssjukdom såsom hjärtinfarkt, instabil angina, hjärtsvikt, rytmrubbningar, exempelvis förmaksflimmer. Här vårdas också vuxna med medfödda hjärtfel (GUCH).

Vi har på ett framgångsrikt sätt skapat delaktighet för våra patienter genom att arbeta med ett personcentrerat arbetssätt  PCA). Vi har även ett välfungerande team där sjuksköterskor, undersköterskor och läkare ingår i teamet. En viktig del i vårt arbete är att arbeta med hög kvalitet och därigenom säkerställa vården. Ett välfungerande arbete med hög patientsäkerhet kräver hög kompetens samt engagerade medarbetare. Vi erbjuder både interna samt externa möjligheter till kontinuerlig kompetensutveckling.

Arbetet som sjuksköterska sker i nära samarbete med undersköterska.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4077
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Renée Palmnäs, 031- 343 71 43
  • Vårdenhetschef, Mirsada Persson telefon , 031- 343 68 19
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Maria Edvardsson, maria.c.edvardsson@vgregion.se
Publicerat 2019-08-22
Sista ansökningsdag 2019-10-31

Retour aux postes vacants