ÖVM Neuropsykiatri, Vuxenpsykiatriska kliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om verksamheten
Neuropsykiatriska mottagningen är en specialiserad öppenvårdsmottagning för vuxna patienter med diagnostiserad neuropsykiatrisk problematik som är i behov av specialistpsykiatrins insatser. Vi erbjuder multimodala behandlingsinsatser för att begränsa symtom och förhindra tillkommande svårigheter. Vi arbetar tvärprofessionellt och insatserna planeras tillsammans med den enskilde och utifrån hens individuella behov.

Om tjänsten
Som sjuksköterska på mottagningen är dina arbetsuppgifter sedvanligt sjuksköterskearbete med telefonrådgivning, egna patientbesök så som nybesök, läkemedelsuppföljning samt avgränsad samtalsbehandling. I arbetet ingår även att samverka, delta vid informationskurser riktade till patienter och anhöriga samt ge stöd och sprida kunskap till medarbetare inom kliniken vid neuropsykiatriska frågeställningar.
Vi erbjuder dig en god introduktion, handledning, ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med kompetent personal.

Din profil
Vi söker erfaren sjuksköterska med intresse för neuropsykiatri. Vi förutsätter att du har lust till och erfarenhet av att arbeta i team, att du vill bidra i utvecklings-och förbättringsarbetet, att du är ansvarstagande och är van vid att arbeta självständigt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag från belastningsregistret på dem som erbjuds anställning hos oss.

Har du några frågor är du välkommen att ringa!

Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4061
Kontakt
  • Karin Martinsson, vårdenhetschef, 033-616 23 63
  • Magnus Lindblad, sjuksköterska, 033-616 23 82
  • Marianne Halvarsson, sjuksköterska, 033-616 23 60
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet nås via sjukshusets växel, 033-616 10 00
Publicerat 2019-07-01
Sista ansökningsdag 2019-09-15

Retour aux postes vacants