Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska, CIVA

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

CIVA (Central Intensivvårdsavdelning) är en av Norra Europas största intensivvårdsavdelningar och har cirka 200 medarbetare anställda. Vårt uppdrag är både lokalt, regionalt och rikstäckande vilket innebär en stor variation och som ställer höga krav på både kompetens och flexibilitet hos medarbetarna. På enheten arbetar vi evidensbaserat och vi bedriver omfattande forsknings- och utvecklingsarbete.

Vi erbjuder dig en individanpassad introduktion.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intensivvårdssjuksköterska och brinner för att undervisa men samtidigt vill ha en fot kvar i det kliniska arbetet. Som avdelningslärare hos oss planlägger du introduktion av nya medarbetare och utbildning inom verksamheten. Uppdraget innebär även att du ingår i verksamhetens patientsäkerhetsgrupp och utifrån det arbetet kvalitetssäkrar vården genom exempelvis upprättande av rutiner och följa upp MedControl-ärenden. En stor del av arbetstiden ägnas även åt att löpande följa medarbetarnas kompetensutveckling och vara ett stöd i arbetet för de som önskar. Då mycket av lärandet förväntas ske i den patientnära vården är en bred intensivvårdskunskap nödvändig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Har du tidigare haft en undervisande funktion i ditt arbete är detta meriterande.

Vi ser gärna att du har en pedagogisk insikt genom utbildning och/eller praktisk erfarenhet och kan anpassa din undervisning till individens behov. Det är även viktigt att du har förmåga att själv kunna lägga upp din arbetsdag, goda IT-kunskaper och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4042
Kontakt
  • Avdelningschef, Marina Henriksson, 070-082 36 97
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Anne Knudsen, 031-342 10 96
Publicerat 2019-07-29
Sista ansökningsdag 2019-09-02

Retour aux postes vacants