Södra Älvsborgs Sjukhus, Vuxenpsykiatriska kliniken, ÖVM Borås

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Är du psykolog med intresse för både behandling och utredning? Är du intresserad av psykiatri? I så fall kan vi erbjuda något intressant.

Om vår lediga tjänst och om oss
ÖVM Borås är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som tar emot all form av problematik som hör till specialistpsykiatrin. Vår mottagning har även ansvar för alla remisser som kommer till specialistpsykiatrin inom Södra Älvsborgs upptagningsområde. Vi gör inledande bedömningar och erbjuder behandlingsinsatser på upp till 18 månader. På vår mottagning görs även utredningar av neuropsykiatriska tillstånd och personlighetssyndrom. Vi har en bredd i behandlingsmetoder och inriktningar för att möta våra patienters olika behov, något vi upplever ger ett mervärde även för personalen. Vi har ett starkt fokus på teamarbete och är generösa med vår kompetens både till kollegor och samverkanspartners.

Läs mer om SÄS gemensamma förmåner 

Din profil
Du är legitimerad psykolog. Du har ett brett intresse för psykiatri. Du är generös med din kompetens, erfarenhet och kunskap. Du har förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. Du vill utvecklas och bidra till att utveckla arbetsplatsen och dess kompetens. På vår mottagning arbetar vi både med utredning och behandling, och du kommer få fördjupa dig i bägge dessa områden.

Nyfiken och vill veta mer om oss?

Läs mer om våra kliniker
Läs mer om SÄS som arbetsplats

Urval och intervjuer kommer ske löpande. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3959
Kontakt
  • Rickard Svahn, vårdenhetschef, 0705-427545
  • Marianne Jakobsson, vårdenhetschef, 0722105094
Facklig företrädare
  • Facklig representant nås via sjukhusets växel, 033-616 10 00
Publicerat 2019-06-25
Sista ansökningsdag 2019-07-26

Retour aux postes vacants