Folktandvården, Töreboda

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du har egna patienter och är med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du arbetar även med förbyggande munhälsa bland elever på grundskolor/uppsökande tandvård på äldreboenden.

Du kommer att tjänstgöra såväl i Gullspång som i Töreboda men ha Din placering i Töreboda.

Om oss
Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Töreboda har 9 behandlingsrum. Här arbetar 5 tandläkare, 2 tandhygienister och 10 tandsköterskor. Sammanlagt 21 medarbetare.

Folktandvården i Gullspång har 7 behandlingsrum och här arbetar 3 tandläkare, 2 tandhygienister och 6 tandsköterskor. Sammanlagt 12 medarbetare.

Klinikens öppettider är 07.30-17.00 måndag till torsdag och 07.30-16.00 fredag.

Folktandvården Gullspång-Töreboda är en av Folktandvårdens FoU-kliniker och är engagerade i flera olika forskningsprojekt.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till 2019-08-19.

Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Töreboda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3951
Kontakt
  • Klinikchef: Lars Jönsson, 070-494 74 61
Facklig företrädare
  • SRAT: Monica Ringdahl, 076-1416033
  • VIsion: Ann-Katrin Mårtensson, 010-4418700
Publicerat 2019-08-01
Sista ansökningsdag 2019-08-14

Retour aux postes vacants