Naturbruksförvaltningen, Naturbruksgymnasiet Uddetorp

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, särskola, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Beskrivning

Hos oss får du en chans att göra skillnad och bidra till utvecklingen av ett hållbart lantbruk. Du kommer att vara en nyckelresurs i ett arbetslag med fokus på växtodling och ett viktigt bidrag till att utforma och utveckla undervisningen tillsammans med kollegor. Vi strävar efter att ligga i framkant med ny teknik och har till exempel ett helt nytt simulatorcentra som erbjuder unika pedagogiska möjligheter.

Vi söker dig som är utvecklings- och målinriktad, noggrann och som tycker om att befinna dig i en föränderlig vardag tillsammans med elever och kollegor. Vi tror att du har både kunskap och ett stort intresse för växtodling och ny teknik. Du har också goda, såväl teoretiska som praktiska, kunskaper i växtodling. Tillsammans med oss vill du vara med och forma och utveckla det moderna jordbruket och dess ekosystemtjänster och där den pedagogiska verksamheten är i centrum.

Som lärare hos oss arbetar du både med elever och vuxna studenter. Du kommer också vara delaktig i förvaltningens projekt inom landsbygdsutveckling.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa naturbrukselever inom växtodling på gymnasie- och vuxennivå. Du kommer ingå i ett arbetslag där du får vara med och utforma undervisningen i nära samarbete med andra lärare inom arbetslaget. Du ska medverka i skolans uppbyggnad och utbildningens utveckling.

Kvalifikationer

  • Agronom /Lantmästare /Agrotekniker eller motsvarande
  • Yrkeserfarenhet från växtodling
  • Yrkeslärarexamen är meriterande. Möjlighet finns att läsa in lärarkompetens delvis på arbetstid.
  • Körkort B manuell är ett krav

Villkor

Heltid, anställningsform enligt AB

Arbete kan förekomma i samtliga av Naturbruksförvaltningens utbildningsformer, dvs. gymnasium, yrkesvux och gymnasiesärskola, yrkeshögskola samt inom kompetenscentrauppdraget för de Gröna Näringarnas tillväxt och utveckling.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan ansökningsperioden är slut så vänta inte med din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3678
Kontakt
  • Robert Karlsson, 0705-955199
Facklig företrädare
  • Johan Tropp (Lärarförbundet), 070-2417705
  • Erik Svanström (Lärarnas Riksförbund), 070-0825175
Publicerat 2019-06-26
Sista ansökningsdag 2019-07-26

Retour aux postes vacants