Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin/akutverksamhet, Avdelning 239

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker nya engagerade medarbetare som vill utvecklas och bli en del av vårt härliga team!

Avdelning 239 har totalt 24 vårdplatser och är en av Sahlgrenska Universitetssjukhusets tre strokeenheter. 12 av dessa platser inriktar sig mot strokesjukvård och 12 har internmedicinskinriktning, vilket ger en bred och utvecklande patientgrupp. Inläggning av patienter sker bland annat via akuten samt direktinläggning från ambulansen. Vårdtiden varierar mellan 1–10 dygn. Medicin och akutsjukvård som avdelning 239 ingår i är en mindre och trevlig verksamhet som präglas av korta beslutsvägar och ett gott och nära samarbete, inom och mellan yrkesgrupper och avdelningar. Läs gärna mer om oss här: http://sjukskoterskekarriar.se/presentation/molndal-far-ny-medicinavdelning-med-nya-arbetssatt/

Vi arbetar efter nationella riktlinjer för Strokesjukvård i tvärprofessionella team tillsammans med bland annat fysioterapeuter, logopeder, arbetsterapeuter och dietister.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vårt mål är en hög kunskapsnivå för att tillgodose en god och säker vård. Det innebär att du får kontinuerlig vidareutveckling och utbildning i din roll. Vi erbjuder bland annat utbildningen "Strokenålen” till våra sjuksköterskor. Är du nyexaminerad sjuksköterska? Vi arbetar med mentorskap med syfte att stödja och underlätta för den nyexaminerade sjuksköterskan att växa in i sin profession, där vi strävar efter att skapa trygghet och delaktighet. Avdelningen präglas av en stark teamkänsla.

Vi är en av få avdelningar som erbjuder träning på arbetstid. Vi har också ett pågående projekt för att arbeta mot ett mer personcentrerat arbetssätt samt att vi arbetar två av fem helger.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Hur ser din arbetsdag ut?

Att arbeta som sjuksköterska på Avdelning 239 är ett utvecklande och självständigt arbete med trevliga kollegor och stort eget ansvar. I tjänsten ingår vård av såväl internmedicinska patienter som strokepatienter. För oss på avdelning 239 är det viktigt att alla hjälps åt och stöttar varandra till att utvecklas inom och mellan olika yrkesgrupper och att vi värnar om vår fina sammanhållning.

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta på sjukhus. Har du dessutom erfarenhet av arbete med strokesjukvård och/eller erfarenhet av internmedicinska patienter ses det som särskilt meriterande.

Som person är du engagerad och gillar att vara med att påverka. Arbetet förutsätter initiativförmåga och god samarbetsförmåga. Om du gillar omväxling, kan ändra arbetstakt efter tempo och vill utvecklas i din roll, då kommer du att trivas hos oss!

Vi är ett gott gäng som arbetar tillsammans för att utveckla verksamheten! Nu ser vi framemot din ansökan och att du blir vår nya kollega. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3609
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Nada Omeirat, 031-343 03 24 eller 073- 069 04 26
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson, 073-331 49 42
  • Vårdförbundet, Område 3 expedition , 031-343 16 08
Publicerat 2019-06-05
Sista ansökningsdag 2019-06-19

Retour aux postes vacants