Kungälvs Sjukhus, Geriatrik och rehabilitering gemensamt

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Vill du bli en del av det nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen? Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum. Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Beskrivning
Till hösten flyttar vi in i nybyggda lokaler och i samband med det utökar vi verksamheten med en medicinsk äldrevårdsenhet (MÄVA) och ett Närsjukvårdsteam (NSVT) för sköra äldre.  Närsjukvårdsteamet kommer att bestå av läkare och sjuksköterskor som ger vård i hemmet i samverkan med övriga vårdgivare. Slutenvårdsplatserna på MÄVA kommer att vara åtgärdsinriktade och till för patienter som är i behov av specialiserad vård på sjukhus. En hög andel av patienterna kommer till avdelningen genom direktinläggning av NSVT eller efter bedömning av NSVT.  

I slutenvården kommer Du att arbeta med en underläkare i tvärprofessionellt team med sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Ni har tillgång till dietist. Ni kommer att ha nära samarbete med närsjukvårdsteamets läkare och sjuksköterska.

Vi söker nu en ny kollega till MÄVA/NSVT.

Vad kan vi erbjuda dig
Läkare på MÄVA/Närsjukvårdsteam kommer att ha möjlighet att rotera mellan tjänstgöring i mobila teamet och avdelning. På kliniken finns även avdelning för stroke, geriatrisk ortopedisk akutvård, specialiserad palliativ enhet och viss mottagningsverksamhet. Utifrån kompetens och intresse finns det möjlighet till kombinerad tjänstgöring och kompetensutveckling.

Vem är du
Du är specialistläkare inom allmänmedicin, internmedicin, geriatrik eller annan specialitet som kan passa tjänsten. Den vi söker har ett genuint intresse för vård av äldre och trivs med att arbeta i team. Du har god pedagogisk förmåga och vill utbilda och bidra till utveckling av verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3603
Kontakt
  • Margrethe Tönder, verksamhetschef, 0303-980 06
Facklig företrädare
  • Katherine Nielsen, Läkarförbundet, 0303-983 48
Publicerat 2019-06-10
Sista ansökningsdag 2019-07-31

Retour aux postes vacants