Södra Älvsborgs Sjukhus, Infektionsavdelningen

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Vi söker en sjuksköterska, till infektionsavdelningen.

Vår verksamhet
Kliniken består av infektionsavdelning, infektionsmottagning, ögonenhet, vårdhygien och hud/STD-mottagning. Infektionsavdelningen är en slutenvårdsenhet med 16 vårdplatser där vi arbetar inom ett brett diagnosregister omfattande alla typer av infektionssjukdomar och vi behandlar patienter inom alla åldrar från barn till vuxna. Det pågår en nybyggnation där all infektionssjukvård samlas i samma byggnad.

Kommer du till oss får du möjlighet att vara med och påverka framtidens infektionssjukvård och dess utmaningar och får arbeta i våra nya lokaler. Avdelningen är aktiv i utvecklingsarbete som t ex. digital vårdplan och SIS mobile (digitalisering av vården). Enheten har regelbunden intern utbildning. 

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av infektionssjukvård eller annan kompetens som kan tillföras verksamheten är meriterande. Du ska vara positiv till din läggning och ha ett genuint intresse för infektionssjukvård med en förmåga att arbeta gränsöverskridande. Då vi arbetar i team ställs stora krav på samarbetsförmåga, helhetssyn och flexibilitet. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet och förmåga att behålla lugnet i pressade situationer. Du kommer att arbeta enligt schema dag, kväll och helg. Har du några frågor, ring gärna!

Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska (med maximalt 4 månaders yrkeserfarenhet) genomgår det kliniska basåret i början av din anställning hos oss. Det kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får omvårdnadshandledning av en erfaren sjuksköterska, utbildningstillfällen varje månad och möjlighet att öva på ditt yrke genom kliniska simuleringar på kliniskt träningscentrum (KTC). Dessutom ingår det att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda kunskapen. Läs mer om det kliniska basåret via denna länk: http://sas.vgregion.se/jobba-hos-oss/karriar-och-utveckling/kliniskt-basar-for-sjukskoterskor/ 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3556
Kontakt
  • Stefan Augustsson, vårdenhetschef, 033-616 25 92
Facklig företrädare
  • Matilda Jäntti, Vårdförbundet, 033-616 2591
Publicerat 2019-06-04
Sista ansökningsdag 2019-08-18

Retour aux postes vacants