Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Hybrid och intervention, An/Op/IVA

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Den administrativa enheten inom Hybrid och Intervention är en sammanslagning av två mindre administrativa enheter inom område 5. Verksamhet Hybrid och Intervention utgörs av Sektionen för Kärlkirurgi, med därtill hörande vårdavdelning och mottagning, Intervention 1 (buk/kärlintervention och neurointervention), Intervention 2 och 3 (hjärtintervention), samt operationsdelen av Operation 1, 2, och 8 samt Operation 5. Den andra delen är An/Op/IVA som bland annat innefattar preoperation, två intensivvårdsenheter, två postoperativa enheter, Anestesi 1,2, 8, Anestesi 5 samt operation 4, 6 och 7. Den administrativa enheten består av cirka 20 medarbetare som är placerade på enheterna.

Vi erbjuder en spännande och dynamisk miljö tillsammans med läkare och vårdpersonal på CIVA (Centralintensivvårdsenheten) och NIVA (Neurointensivvårdsenheten). Stora utvecklingsmöjligheter finns.

Arbetsbeskrivning

Som administratör inom intensivvården kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av telefonservice, posthantering, kopiering och annat administrativt arbete på enheten. Du kommer även hjälpa till med att öppna dörrar och bemöta anhöriga. Det pågår mycket forskning och andra projekt där möjlighet att agera som administrativt stöd finns.

Du kommer att arbeta i ett två-veckoschema vilket innefattar kvällar och helgtjänstgöring varannan helg. Arbetstiderna är vardagar kl 12:00-20:00 och 09:00-16:00 på helgerna.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieutbildning med administrativ inriktning eller motsvarande. Erfarenhet av Office-paketet och administrativt arbete är meriterande, likaså om du är serviceinriktad. Du ska ha förmågan till att ta egna initiativ samt ha en uttalad service- och ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2900
Kontakt
  • Enhetschef, Maria Assarskog, 072-224 09 69
Facklig företrädare
  • Vision, Sonja Oldvén, 070-082 28 10
Publicerat 2019-05-06
Sista ansökningsdag 2019-05-20

Retour aux postes vacants