NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatrisk slutenvård, Avdelning 47

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Är du legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för psykiatrisk specialistvård? Vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete och arbeta tillsammans med kollegor med hög kompetens? Trivs du med att arbeta i team? Då är det dig vi söker!

Om verksamheten
Avdelning 47 erbjuder 10 vårdplatser för patienter enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om Psykiatrisk tvångsvård (LPT). Vi behandlar patienter med beroendetillstånd som är i behov av inneliggande specialistvård.

Om tjänsten
På avdelning 47 erbjuds du möjlighet att utvecklas som sjuksköterska. Vi sätter arbetsmiljö och vårdmiljö högt på agendan och arbetar kontinuerligt med utveckling av vårdkvalité och patientsäkerhet. Du ingår i team med andra yrkeskategorier så som skötare, kurator och läkare.

Målet med vården är att ge patienten ett optimalt dagligt liv där vi ser människan utifrån en helhetssyn som tar hänsyn till såväl fysiska som psykiska och sociala aspekter.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om oss!

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom psykiatrisk omvårdnad är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet, humor och positivt tänkande. Vi ser att Du har intresse, är engagerad och öppen för att kunna se den enskilde patientens behov. Du bör vara öppen för förändringar och villig att bidra till utveckling av verksamheten.

Övrigt
Annonsen avser en tillsvidareanställning med tjänstgöring natt.

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin begär vi alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Intervjuer sker fortlöpande under hela ansökningstiden.

Kliniskt basår
Som nyexaminerad sjuksköterska ingår du i NU-sjukvårdens kliniska basår. Det kliniska basåret är en satsning för att ge nyexaminerade sjuksköterskor en bra start i arbetslivet. Du får bättre möjligheter att utvecklas i din profession och bygga upp en yrkesidentitet genom introduktion, seminariedagar och yrkeshandledning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2773
Kontakt
  • Christina Frick, Avdelningschef, 010-435 58 98
Facklig företrädare
  • Stina Birgersson, Vårdförbuncet, 010-435 04 70
Publicerat 2019-05-23
Sista ansökningsdag 2019-08-23

Retour aux postes vacants