Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Arbetsterapi och Fysioterapi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du bli sommarvikarie hos oss?

Sahlgrenska Universitetssjukhuset är ett av Europas största Universitetssjukhus. Verksamhetsområde Arbetsterapi och Fysioterapi inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset består av sju enheter som är lokaliserade på Högsbo, Mölndal, Sahlgrenska och Östra sjukhuset. Vi arbetar inom somatisk sluten- och öppenvård och har totalt cirka 370 medarbetare.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande arbete i en trevlig och välfungerande verksamhet där klinisk verksamhet, utvecklingsarbete, utbildning och forskning bedrivs sida vid sida och ingår som en naturlig del i vardagen. Som ny på arbetsplatsen får du praktisk introduktion, handledning samt mentorsamtal så att du har möjlighet att komma in i dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Det finns också goda möjligheter till förlängd anställning inom verksamheten.

Hur ser en arbetsdag ut?

Sahlgrenska Universitetssjukhuset är ett hälsofrämjande sjukhus. Tillsammans med patienten fokuserar vi på behandling och arbetssätt utifrån varje persons individuella behov. Som arbetsterapeut arbetar du med bedömning, behandling och hjälpmedelsutprovning för patienter med olika tillstånd och diagnoser i syfte att ta tillvara på och utveckla fysiska, psykiska och sociala funktioner, färdigheter och förmågor relaterat till personens vardag.

Vem söker vi?

Vi söker dig som tar arbetsterapeutexamen senast juni 2019.

Vänta inte med att söka då vi rekryterar löpande.

Följ länken för att få en inblick i vår verksamhet: https://www.youtube.com/watch?v=aYe-IMoLTD4

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée déterminée 3 à 6 mois
Anställningen avslutas 2019-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/222
Kontakt
  • Enhetschef, Anneli Lernestål , 070- 203 43 73
  • Sektionsledare, Carina Göransson , 070- 082 36 98
Facklig företrädare
  • Sveriges Arbetsterapeuter, Johanna Larsson , 031- 343 10 36
Publicerat 2019-02-05
Sista ansökningsdag 2019-04-01

Retour aux postes vacants