Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neuropsykiatri, Minnesmottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du arbeta inom neuropsykiatri? Vill du dessutom ingå i ett team med kompetenta kollegor och få möjlighet till utveckling? Då ska du läsa vidare!

Vad erbjuder vi?

Hos oss på neuropsykiatrin får du ett spännande, utvecklande och omväxlande arbete. Neuropsykiatrins målgrupper är Äldrepsykiatri, Minnesrelaterad sjukdom och Omsorgspsykiatri. Till neuropsykiatrin tillhör även mottagningen Centrum för Huntingtons sjukdom. Verksamheten är lokaliserad på två ställen. Slutenvårdsavdelningarna på Mölndals sjukhus och öppenvården på Wallinsgatan, 10 minuters promenad därifrån.

Hur ser din arbetsdag ut?

Din huvudsakliga placering är på Wallinsgatan på en av våra öppenvårdsmottagningar, minnesmottagningen, där du kommer att arbeta med utredning av minnesrelaterade sjukdomar. Mer specifikt innebär det bedömning och beskrivning av patientens aktivitetsförmåga, kognitiva, psykiska och fysiska funktioner samt identifiera hjälpbehov. I dina arbetsuppgifter ingår det även att ge hjälpmedelsinformation till patienter och anhöriga. Som arbetsterapeut på minnesmottagningen kommer du att ingå i tvärprofessionella team. Dina kollegor i teamen består av läkare, sjuksköterska, skötare, kurator och psykolog. Du kommer även att ingå i ett multiprofessionellt team på Centrum för Huntingtons sjukdom. Det finns goda möjligheter till fortbildning genom oss. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Vem trivs här?

Du som är van att ta ansvar och har god samarbetsförmåga kommer att trivas som vår medarbetare. Har du dessutom patientfokus, en positiv attityd och ser möjligheter i problem har du goda förutsättningar för denna roll. Du gillar att kunna planera, prioritera och arbeta självständigt.

Krav för att vi ska kunna erbjuda den professionella vården av våra patienter är att:

Du är legitimerad arbetsterapeut
 du är van vid att arbeta självständigt
du har en mycket god samarbetsförmåga och är lugn och stabil som person.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vi hoppas att du vill vara med och bidra med din kompetens tillsammans med våra medarbetare på neuropsykiatrin i Mölndal!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Mölndal, Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/203
Kontakt
  • T f enhetschef, Camilla Palmqvist, 072 - 203 92 69
  • Arbetsterapeut, Myriam Belbekri , 031 - 343 87 60
Facklig företrädare
  • Sveriges arbetsterapeuter, Gunilla Rehn, 073- 660 14 49
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-01-25

Retour aux postes vacants