Närhälsan Linnéstaden barnavårdscentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

På Närhälsan Linnéstaden Barnavårdscentralen är vi 6 BVC sjuksköterskor samt en barnsköterska. Vi har cirka 1400 listade barn och har ett nära samarbete med vårdcentralerna Masthugget och Slottsskogen, MVC, barnhälsovårdspsykolog och socialsekreterare. Vi arbetar för barnets bästa och ger stöd och råd till föräldrarna.

Det är en väletablerad mottagning med van personal.

Om arbetet

Tillsammans med duktiga kollegor kommer du ha hand om barn enligt barnhälsovårdsprogrammet. Arbetet är självständigt och omväxlande. Du kommer arbeta med bland annat hälsokontroller, vaccinationer, telefonrådgivning, hembesök och föräldragrupper.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Tidigare erfarenhet av BVC eller arbete på mottagning är meriterande.

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta både självständigt samt i grupp, ett bra bemötande, positiv inställning och god initiativ- och organisationsförmåga. Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, Omtänksam och Nytänkade.

Villkor

Intervjuer kan ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7505
Kontakt
  • Marjut Eriksson, Teamledare BVC, 070 - 406 26 18
  • Bertil Anséhn, Vårdcentralchef, 070 - 780 03 82
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, 070-082 36 46
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-07

Retour aux postes vacants