Närhälsan Fristad rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till Närhälsan Fristad rehabmottagning! Hos oss erbjuds du ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Om du känner att du är redo för något nytt och spännande har Närhälsan Fristad rehabmottagning något att erbjuda dig.

Som fysioterapeut/sjukgymnast på Närhälsan Fristad rehabmottagning arbetar du med en stor variation av patienter i alla åldrar, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas i din profession. Arbetet består av patientbesök på mottagning och dina arbetsuppgifter består bland annat av bedömning, behandling och träning. Behandlingar sker såväl individuellt som i grupp.

Du arbetar självständigt, men även i team med övriga på enheten. Som ny medarbetare blir du tilldelad en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och i ditt arbete. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag, med flextid.

Om oss

På Närhälsans rehabmottagningar i Borås och Sjuhärad bedriver vi ständigt verksamhets- och kompetensutvecklingsarbete, både inom och mellan enheterna. Våra mottagningar ligger i Skene, Sandared, Dalsjöfors, Borås, Bollebygd, Fristad, Ulricehamn, Tranemo och Svenljunga.

Vi arbetar för att våra patienter ska få ett mer aktivt och rörligt liv. Verksamheten drivs i Vårdval rehab och vårt arbete sker i Närhälsans anda av omtänksamhet, pålitlighet och nytänkande.

Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och att alla bidrar till trivseln på arbetsplatsen. Vi ger dig ett stimulerande arbete med kompetenta och roliga kollegor. Vi ger dig ett engagerat och modernt ledarskap, mycket bra utvecklingsmöjligheter, OMI och MDT A o B utbildning.

Närhälsan Fristad rehabmottagning ligger nära naturen cirka 1 mil från Borås. I anslutning till mottagningen ligger Närhälsan Fristad vårdcentral som vi har ett gott samarbete med.

Om dig

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård.

För att trivas i tjänsten tror vi att du är kommunikativ och har god förmåga att samarbeta med kollegor såväl som att arbeta självständigt. Att ha ett professionellt arbetssätt och gott bemötande mot medarbetare och patienter är en självklarhet för dig. Du har B-körkort.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7467
Kontakt
  • Malin Anell, Enhetschef, Tfn 0700 - 82 29 65
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, Tfn 0736 - 63 68 89
Publicerat 2018-12-04
Sista ansökningsdag 2018-12-18

Retour aux postes vacants