Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 1, Regionhabilitering

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

Vid Regionhabiliteringen bedrivs regional och högspecialiserad habilitering och rehabilitering av barn och ungdomar med medfödda och förvärvade neurologiska funktionsnedsättningar i åldrarna 1-18 år. Här arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, specialpedagoger, psykologer, kuratorer, logopeder, sjuksköterskor, dietist och habiliteringsassistenter samt läkare. Utveckling och forskning är en viktig del av verksamheten. Läs mer på vår hemsida: http://www.sahlgrenska.se/su/regionhabiliteringen

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Som sjuksköterska/sektionsledare är din roll att leda och fördela det dagliga arbetet för sjuksköterskor och habiliteringsassistenter. Arbetet innebär också att vara kliniskt aktiv tillsammans med de andra sjuksköterskorna, bedriva omvårdnad och kartlägga omvårdnaden kring barnen, initiera omvårdnadsåtgärder när behov finns i samarbete med övriga teammedlemmar etcetera.  

Arbetet innebär kontakt med patienter/familjer innan och under utrednings-/behandlingsperioden, deltagande i tvärprofessionella team samt samverka med flera interna och externa samverkanspartner. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Är du barnsjuksköterska ser vi det som meriterande. Du som söker är ansvarskännande, flexibel och kreativ med inställningen att samarbete är nyckeln till god vård.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under annonseringstiden, så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7400
Kontakt
  • Enhetschef, Christina Fält, 070- 294 23 13
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Berit Askljung, 031- 343 76 09
Publicerat 2018-11-30
Sista ansökningsdag 2018-12-14

Retour aux postes vacants