Alingsås Lasarett

Är du sjuksköterska, röntgensjuksköterska eller specialistsjuksköterska och vill utvecklas tillsammans med oss på Alingsås lasarett?

Alingsås lasarett söker sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor inom medicin, kirurgi, ortopedi, röntgen, akutmottagning och intensivvård till semestervikariat.

Vi står inför spännande utmaningar där vi vill möta framtidens patient med moderna arbetssätt och utgå från individens behov och förutsättningar. Vi erbjuder ett varierande arbete där patienten är en självklar medaktör. Vi utvecklas hela tiden och fokus kommer ligga på vårt arbetssätt som vi ska ta med oss in i våra nya lokaler längre fram.

Hos oss får du det mindre sjukhusets fördelar med närhet och korta beslutsvägar. Vi möter en bredd av patienter och patientdiagnoser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska. Du får gärna ha erfarenhet från akutsjukvård. 

Ditt synsätt bör präglas av omtanke om människor och du behöver ha god förmåga att arbeta i team. Du är flexibel och tycker om utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förespråkar mångfald i vår rekryteringsprocess.

Övrigt
Vi ser gärna att du stannar en längre tid än över sommaren. Är du nyexaminerad sjuksköterska och intresserad av en tillsvidare anställning så deltar du i vårt introduktionsprogram som vi kallar kliniskt basår. Det är en introduktion som ger dig en trygg start och möjlighet att utvecklas i din profession och yrkesidentitet. 
Läs mer om basåret på vår hemsida www.vgregion.se/sv/Alingsas-lasarett/Startsida/Jobb

Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande under ansökningsperioden så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt. Vi strävar efter att anställa dig i god tid före sommaren så att vi kan erbjuda dig en bra introduktion i arbetet.

Din tjänstgöring på vårdavdelning är under dygnets alla timmar.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad 64,23% - 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6521
Kontakt
  • Petra Roxenius, 0322-226100
  • Sandra Kihlberg, 0322-226133
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Maria Adréll, 0322-22 66 80
Publicerat 2019-04-01
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Retour aux postes vacants