Närhälsan Ulricehamn vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Nu söker vi medicinsk sekreterare för extrajobb vid behov på Närhälsan Ulricehamn vårdcentral!

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare är du en viktig resurs för hela vårdcentralen. Tillsammans med övriga medicinska sekreterare fungerar du som ett administrativt stöd åt verksamheten. Din främsta arbetsuppgift är journalskrivning i AsynjaVisph, men även andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma beroende på verksamhetens behov.

Om oss

På Närhälsan Ulricehamn vårdcentral är vi 40 kreativa medarbetare. Att ha roligt tillsammans på arbetet ser vi som en viktig del i vardagen, vilket speglar vår arbetsmiljö. Vårdcentralen har ca 14 700 listade invånare och tillhörande filial i Dalum.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Har du tidigare erfarenhet inom yrket är det meriterande. Alternativt har du påbörjat utbildningen och läser sista terminen.

Som person är du positiv, stresstålig, flexibel och självständig. Att ge en god service och samarbeta med dina kollegor är viktigt för dig. Du har ett effektivt arbetssätt och förmåga att prioritera och organisera ditt arbete.

Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är våra ledord som vi gärna ser att du reflekterar över och utvecklar i ditt personliga brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée déterminée, plus long que 6 mois
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Ulricehamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6415
Kontakt
  • Gordana Jakupovic, Enhetschef , Tfn 0722 - 36 89 08
  • Susanne Wistberg, Medicinsk sekreterare , Tfn 032 - 12 91 44
Facklig företrädare
  • Helen Hansson, Vision , Tfn 0700 - 82 27 31
Publicerat 2018-10-19
Sista ansökningsdag 2018-11-11

Retour aux postes vacants