Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Avdelning 16

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill vara med och utveckla verksamheten för våra patienter!

På avdelning 16 vårdar vi patienter i alla åldrar, från barn och uppåt som är i behov av ortopedisk rygg- eller tumörkirurgi. Vi vårdar också patienter med multipla ortopediska skador efter trauma. Vårdtiderna varierar med allt från dagkirurgi (separat enhet) till avancerade ortopediska ingrepp. Som högspecialiserad avdelning vårdar vi patienter från hela Västra Götalandsregionen. Vi arbetar med utveckling av vårdens organisation, vilket bland annat har inneburit anställning av receptarie som har ett nära samarbete med sjuksköterska. Avdelningen och ortopedmottagningen har ett nära samarbete.

Vår avdelning erbjuder ett varierat och spännande arbetsfält, där du får möjlighet att växa och utvecklas med arbetsuppgifterna. Vi arbetar med utveckling av vården för våra patienter och medarbetare, så att arbetsplatsen ska vara lärorik för oss och våra studenter. Hos oss får du en individuellt anpassad bredvidgång under fyra veckor utifrån dina och verksamhetens behov. Verksamheten erbjuder betald specialistutbildning inom ortopedi/kirurgi.

Som sjuksköterska har du ett övergripande ansvar för planeringen av patienternas omvårdnadsbehov.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du nyfiken och vill veta mer? Du är välkommen att höra av dig till oss!

Vi ser framemot din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5973
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Jenny Wiklund, 076-138 83 23/jenny.wiklund@vgregion.se
  • Vårdenhetschef, Anita Olsson, 076-138 79 42/anita.majlis.olsson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson, 031-343 16 08 eller 073-331 49 42
Publicerat 2018-10-01
Sista ansökningsdag 2018-10-15

Retour aux postes vacants