Närhälsan Munkedal rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vår kollega flyttar till Göteborg och vi behöver en ny kollega i vårt gäng som vill fortsätta att utveckla verksamheten och personligen utvecklas tillsammans med oss.

Munkedal rehabmottagning är lokaliserad tillsammans med vårdcentral och andra verksamheter inom Närhälsans primärvård i Munkedal och vi ser samarbete som en framgångsfaktor, tillsammans utvecklar vi primärvården i Munkedal och är aldrig rädda att förverkliga ideer som kommer våra patienter till gagn. Vi har fräscha lokaler med individuella behandlingsrum, välutrustad träningslokal och stort, ljust grupprum med många möjligheter. På rehabmottagningen arbetar sex fysioterapeuter/sjukgymnaster och två arbetsterapeuter. Vi är ackrediterade enligt Vårdval Rehab Västra Götaland och arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete både i det kliniska arbetet och för att bibehålla en god arbetsmiljö, där vi är måna om varandra, trivs och utvecklas.

Om arbete

Som fysioterapeut/sjukgymnast på Närhälsan Munkedal rehabmottagning arbetar du med en stor variation av patienter i alla åldrar, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas i din profession. Arbetet består av patientbesök på rehabmottagningen och på jouren på vårdcentralen och ibland även hembesök. Dina arbetsuppgifter består bland annat av bedömning, behandling och träning. Behandlingar sker såväl individuellt som i grupp. Du arbetar självständigt, men även i team med övriga på enheten. Som ny medarbetare blir du tilldelad en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och i ditt arbete. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag, med flextid.

Om dig

Du som söker är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård. För att trivas i tjänsten tror vi att du är kommunikativ och har god förmåga att samarbeta med kollegor såväl som att arbeta självständigt. Att ha ett professionellt arbetssätt och gott bemötande mot medarbetare och patienter är en självklarhet för dig. Du har B-körkort.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/4061
Kontakt
  • Katharina Wallin, Enhetschef, 070-020 67 34
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736 - 63 68 89
Publicerat 2018-06-14
Sista ansökningsdag 2018-06-28

Retour aux postes vacants