Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatrimottagning Centrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

Psykiatrimottagning Centrum är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning, inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 2, Psykiatri Affektiva. Vår målgrupp är vuxna personer med depressions- och ångestsjukdomar, neuropsykiatriska tillstånd, personlighetssyndrom och svårare traumarelaterade tillstånd. Vårt upptagningsområde är centrala Göteborg och norra Hisingen.

Mottagningen är belägen i ett vackert gammalt hus mitt emot Trädgårdsföreningen i centrala Göteborg, endast 5 minuter från Centralstationen.

Du kommer att arbeta i ett team med hög kompetens, där arbetet sker utifrån teampsykiatrisk modell. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och medicinska sekreterare.

Den nya organiseringen innebär att du inom allmänpsykiatrins ramar i första hand erbjuds möjlighet till fördjupning i det team som arbetar med behandling av pesonlighetssyndromdiagnoser. Du kommer också att ingå i mottagningens MBT-team som har startats upp.

I personlighetssyndromteamet kommer du att samarbeta med kollegor med gedigen erfarenhet, vilket gör det möjligt för dig med intresse för utrednings- och behandlingsarbete att bygga upp din specialistkompetens.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Som psykolog hos oss kommer du att arbeta med nybesöksutredningar, gruppbehandling och enskild psykologisk behandling. Samarbete med vårdgrannar och socialtjänst är en viktig del i arbetet.

Vi erbjuder dig ett stimulerande, varierat och utvecklande arbete med goda möjligheter till lärande.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi ser att du har erfarenhet av MBT-behandling och har ett intresse för patienter med personlighetssyndrom. Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk verksamhet och av arbete med patienter i grupp är meriterande.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och intresserad av både utrednings- och behandlingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Vi ser att du har ett flexibelt och öppet förhållningssätt till nya arbetssätt samt ställer dig positiv till förändringar.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/7713
Kontakt
  • Enhetschef, Peter Sand, peter.sand@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Sveriges Psykologförbund, Eva Björklund, 070-082 22 38, eva.g.bjorklund@vgregion.se
Publicerat 2017-11-09
Sista ansökningsdag 2017-11-23

Retour aux postes vacants