Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Område 3, Fysioterapi Mölndal

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om verksamheten

Fysioterapi Mölndal är en av fyra fysioterapienheter inom verksamhetsområdet Arbetsterapi och Fysioterapi, Sahlgrenska Universitetssjukhuset Göteborg. På enheten bedrivs fysioterapeutisk verksamhet i såväl sluten- som öppenvård inom medicin, ortopedi och geriatrik.

Som medarbetare erbjuds du den stora organisationens rika valmöjligheter, många intressanta projekt med inriktning mot framtidens sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk utveckling och forskning.

Vad erbjuder vi?

Vi kan erbjuda ett varierande och utvecklande arbete i en trevlig och välfungerande verksamhet. Klinisk verksamhet är tillsammans med utbildning, utveckling och forskning våra huvuduppdrag. Fysioterapin ansvarar även för sjukhusets friskvård. Hos oss kan du göra skillnad i människors liv samtidigt som du har möjlighet att utveckla din yrkeskompetens inom specialiserad rehabilitering i tvärprofessionellt samarbete. Som fysioterapeut på Fysioterapi Mölndal kommer du att ingå i en generös och ambitiös arbetsgrupp med stort utvecklingsintresse. Fördjupning inom aktuella specialitéer sker kontinuerligt genom individuell utvecklingsplan och förkovran i arbetsgruppen.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som är legitimerad Fysioterapeut med intresse för det fysioterapeutiska arbetet inom ortopedisk slutenvård.

Inriktningen är mot följande arbetsuppgifter:

 • Funktionsbedömningar och påbörjad rehabilitering i samband med olika typer av ortopediska operationer.
 • Bedömning inför utskrivning till hemmet eller annat boende.
 • Teamsamarbete.
 • Planering och överrapportering gällande fortsatt rehabiliteringsbehov.
 • Handledning av fysioterapeutstudenter.
 • Delvis placering som fysioterapeut på Mölndals akutmottagning skulle kunna komma ifråga.

Om dig

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår ortopediska verksamhet.

Din personlighet kännetecknas av god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du klarar att arbeta i högt tempo vid behov, men prioriterar också när det krävs. Du trivs med att arbeta i team och tar egna initiativ i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Provanställning kan komma att tillämpas. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vill du veta mer om vilka möjligheter du har att utvecklas tillsammans med oss på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, gå in via länk: Karriärutvecklingsmodellen - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2273
Kontakt
 • Enhetschef, Tomas Wahlgren, 0735-965526
 • Enhetschef, Mia Gustafsson, 0722-022852
 • Sektionsledare, Rebecka Hamlin, 0790-922223
 • Sektionsledare, Therese Lilja, 0790-922283
Facklig företrädare
 • Maria Liljeros, 031-3438048
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-06-04

Tillbaka till lediga jobb