Södra Älvsborgs Sjukhus, VO medicin, Hjärtintensivvårdsavdelning

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Hos oss på HIA får du arbeta med akut svårt hjärtsjuka patienter i en omväxlande miljö med stort fokus på patienten och samarbete i teamet. Du erbjuds minst två veckors strukturerad introduktion med erfaren personal. En god arbetsmiljö är viktig för oss där vi arbetar tillsammans för att ha en så bra arbetsplats som möjligt.

Tjänsterna är tillsvidareanställning med arbetstider dag och kväll med möjlighet att påverka ditt schema.

Om oss
HIA har 16 slutenvårdsplatser där du som undersköterska arbetar i grupp tillsammans med andra kollegor. I direkt anslutning till avdelningen har vi ett interventions lab samt en dagvårdsenhet där vi utför kranskärlsröntgen, ballongvidgning, pacemakeroperationer samt elkonverteringar.

Din profil
Vi söker dig som är undersköterska med minst ett års yrkeserfarenhet. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet inom akutsjukvård. Du är noggrann, har hög arbetsmoral med ett patientcentrerat synsätt, god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt med ett flexibelt tänkande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga utbildningsbevis med din ansökan.

Skyddad yrkestitel
Den 1 juli 2023 blev undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska, alternativt att du uppvisar tjänstgöringsintyg över att du innehar en tillsvidareanställning som undersköterska och att du därmed omfattas av övergångsreglerna.

På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/

I väntan på bevis från Socialstyrelsen (alt. tjänstgöringsintyg) tillämpas visstidsanställning med titeln assistent omvårdnad. Anställningen övergår till en tillsvidareanställning med titeln undersköterska när bevis (alt. tjänstgöringsintyg) om skyddad yrkestitel inkommit.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2135
Kontakt
  • Susanne Johansson, vårdenhetschef, 033-6161613
Facklig företrädare
  • Mona Nordqvist, Kommunal, 033-6161000
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb