Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 4, Patologilaboratorier NÄL

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Regional laboratoriemedicin tillhör Sahlgrenska Universitetssjukhuset, område 4 och har ett tydligt samordningsuppdrag för hela Västra Götalandsregionen. Organisationen består av de laboratoriemedicinska verksamheterna på Södra Älvsborgs sjukhus, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sjukhusen i väster och i NU-sjukvården.

Om verksamheten

Klinisk Patologi på Norra Älvsborgs Länssjukhus, NÄL, är en del av Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Klinisk patologi på NU-sjukvården har cirka 40 medarbetare, huvudsakligen biomedicinska analytiker (BMA) och laboratoriebiträden. Arbetet utförs i team tillsammans med läkare. Vid laboratoriet undersöks cell- och vävnadsprover avseende förekomst av sjukliga förändringar. Patologilaboratoriet är en verksamhet i förändring och utveckling med ett stort fokus på digitalisering inom diagnostik.

Nu söker vi nya kollegor som vill vara med på denna resa. Du välkomnas till en trevlig arbetsplats med kompetenta kollegor där det finns möjlighet till personlig utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i team och i denna tjänst kommer du att samarbeta med andra biomedicinska analytiker, laboratorietekniker, laboratoriebiträden och läkare. Arbetsuppgifterna innebär bland annat assistering vid utskärning, självständig utskärning, fryssnittning, paraffininbäddning, snittning, färgning, bland annat med immunhistokemi samt deltagande i förändringsarbete.

Om dig

För tjänsten krävs att du är legitimerad biomedicinsk analytiker. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och har förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du är lösningsfokuserad och har en engagerad och positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vill du veta mer om vilka möjligheter du har att utvecklas tillsammans med oss på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, gå in via länk: Karriärutvecklingsmodellen - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2074
Kontakt
  • Enhetschef, Mariette Styrenius, 0700-822428
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gunilla Lundberg, gunilla.lundberg@vgregion.se
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb