Sjukhusen i väster, Gynekologimottagning, Alingsås lasarett

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
Vi söker dig som trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor.

Som gynekolog kommer du ha en viktig roll i vårt glada team. Vi arbetare med korta beslutsvägar och har alltid patientens bästa i centrum. Vi strävar efter att samla och tillvarata medarbetarnas olika kompetenser för att skapa en lärande och inspirerande verksamhet.

Vi tror på samverkan och öppen kommunikation för att skapa en positiv atmosfär. Det är meriterande om du delar vårt intresse för att kontinuerligt utvecklas och driva förbättringar. Vi uppskattar nya idéer och du ges möjlighet att forma verksamheten utifrån dina intressen och din expertis.

Arbetsuppgifterna innefattar specialistvård inom gynekologi med fokus på undersökningar, utredningar och behandlingar. Du har, förutom egen mottagning, även en konsultativ roll mot våra barnmorskor.

Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag till fredag, vilket ger dig tid för återhämtning och främjar välmående och hållbarhet. Du är ledig på helger och röda dagar, vilket ger dig möjlighet att upprätthålla en sund balans mellan arbete och privatliv. Hos oss värdesätter vi ditt välbefinnande både på och utanför arbetsplatsen.

Vi är öppna för att diskutera tjänstgöringsgraden och om du har önskemål om att kombinera arbete hos oss med arbete på annan förvaltning är vi redo att utforska möjligheterna för att skapa en balanserad och givande arbetsmiljö för dig som gynekolog.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt dedikerade team där din kompetens och ditt engagemang kommer att göra verklig skillnad.


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1996
Kontakt
  • Ann Roslund, vårdenhetschef, ann.roslund@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Västra Götalands Läkarförening, vglf@slf.se
Publicerat 2024-04-18
Sista ansökningsdag 2024-05-02

Tillbaka till lediga jobb