NU-sjukvården, Specialistmedicin, Provtagningen

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Öppenvården på specialistmedicin; mag-, tarm-, njur-, diabetes- och allmän internmedicinmottagningen söker en undersköterska till provtagningen.

Provtagningen
På provtagningen har du som undersköterska en nyckelfunktion. Det är du som tar emot alla patienter som kommer till mottagningen på besök och på så sätt blir du en viktig ambassadör för vår verksamhet. Arbetet är varierande och innebär blodprovstagning, EKG och assistering vid undersökningar och behandlingar. Det är undersköterskan som planerar dagen på mottagningen och fördelar undersökningsrum till de olika besöken samt kontrollerar att rätt utrustning finns på plats. Du arbetar nära patienten, vilket kräver att du har ett stort intresse för människor och förmåga att kunna förstå patientens situation och behov. I arbetet ingår även bland annat att dokumentera patienternas tillstånd och de åtgärder som utförs.

Stundtals är arbetet intensivt och du behöver kunna ha ”många bollar i luften ” samtidigt. Dataarbete är arbetsverktyget som ingår fortlöpande i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad undersköterska; Vård- och Omsorgsprogrammet eller motsvarande och ha vana av provtagning samt kunskap och intresse av datakunskap. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du tycker om att samarbeta med andra enheter och professioner och att arbeta för ständiga förbättringar. Din personliga lämplighet värderas högt och vi söker dig som är flexibel, plikttrogen, lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. 

Välkommen med din ansökan!


Övrigt
Tjänsten avser ett vikariat med möjlighet till förlängning. Start 1/8 2024. 
Vikariatet kommer att tillsättas under förutsättning att nuvarande medarbetare påbörjar planerad utbildning.

Vi vill att du bifogar dina betyg/examensbevis från vård- och omsorgsprogrammet och ditt bevis om skyddad yrkestitel undersköterska i din ansökan.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-07-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1731
Kontakt
  • Susanne Lext, Vårdenhetschef, 010-4354807
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0104350000
Publicerat 2024-04-03
Sista ansökningsdag 2024-04-24

Tillbaka till lediga jobb