Habilitering & Hälsa, Syncentral, Göteborg

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Beskrivning
Vi är ett litet team på fyra kollegor som tillsammans är ansiktet utåt för Habilitering & Hälsa på Ekelundsgatan och spelar en avgörande roll i att skapa ett positivt första intryck för våra besökare. 
Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team och är intresserad av ett omväxlande arbete som assistent i vår reception.

 Arbetsuppgifter
Du, som assistent, kommer att fylla en viktig funktion hos oss genom följande arbetsuppgifter

  • Välkomna besökare på ett vänligt och professionellt sätt och hänvisa vidare till plats, lokal eller person
  • Administrativa uppgifter såsom registrering av patienter, hantering av post, leveranser och bokning av mötesrum/konferensrum.
  • Hantera inkommande samtal och dirigera dem till rätt verksamhet eller person.
  • Underhålla en snygg och organiserad receptions- och konferensmiljö.
  • Stötta med AV-tekniken i våra mötes- och konferenslokaler
  • Dela ansvaret för vår bilpool
  • Assistera våra andra verksamheter vid behov. 

Kvalifikationer
Du är serviceinriktad, stresstålig, positiv och har ett intresse och vilja att vara en del i verksamheternas stöd. Du skall ha ett gott bemötande och en god servicekänsla. Det är viktigt att du ser möjligheter, kan ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt men också har förmåga att arbeta i team och bidra till ett gott arbetsklimat. Du är strukturerad och tar ansvar för att driva ditt och teamets arbete framåt.
En förutsättning för att du ska klara arbetsuppgifterna är gymnasiekompetens, goda språkkunskaper i svenska, god IT-kunskap och kunskap i Officeprogrammen. Tidigare erfarenhet av Asynia Visph och Audit Base är meriterande. Eftersom vi ansvarar för en bilpool är B-körkort meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god förmåga till samarbete och ser gärna att du har erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.

Övrigt
Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.
Intervjuer planeras 17, 18. 23 och 26 april
Om du är en engagerad person som trivs i en roll där du är den första kontaktpunkten för våra besökare, skicka in din ansökan med CV och personliga brev. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1660
Kontakt
  • Sara Andersson, enhetschef, 0700823571
  • Martin Nordström, assistent, 031-7592206
Facklig företrädare
  • Stelllan Solgård, 070-3570536
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb