Västra Götalandsregionen, Ekonomiservice i Vänersborg


Vi söker dig som motiveras av vårt övergripande uppdrag – att frigöra resurser till vård och omsorg genom effektiva och kvalitativa servicetjänster. Som ekonomiadministratör inom Ekonomiservice får du möjlighet att utveckla både verksamheten och dig själv. Nu söker vi semestervikarier inför sommaren 2024!

Arbetsbeskrivning

Du ingår som ekonomiadministratör i en av arbetsgrupperna för Kund- och patientfaktura där vårt huvuduppdrag är att administrera fakturering för alla förvaltningar inom Västra Götalandsregionen. I vårt uppdrag ingår även att hjälpa patienter och förvaltningar inom Västra Götalandsregionen genom att svara på fakturarelaterade frågor via telefon eller mail, och att hantera fakturor i vårt ekonomisystem Raindance.

För att ge god service i rollen som ekonomiadministratör behöver du:

  • ha ett professionellt kundbemötande
  • vara noggrann och ha bra sifferminne
  • ha en god analytisk förmåga
  • kunna organisera och prioritera ditt arbete
  • trivas med att arbeta självständigt och tillsammans med andra.

Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi på minst ett år alternativt gymnasieutbildning som tillsammans med erfarenhet bedöms som likvärdig. Du har god datorvana och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift, och har grundläggande kunskaper i engelska.

Det är meriterande om du är bekväm med och/eller har vana av att supporta kunder via telefon, samt om du är van användare av ekonomisystem (gärna Raindance). Det är även meriterande med kännedom om Västra Götalandsregionens processer inom ekonomiområdet.

Övrigt

Vi erbjuder fem semestervikariat under sommaren 2024, där det även finns möjlighet att börja som behovsanställd redan under våren.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Som en del i vårt team lägger du som medarbetare grunden för en fungerande vård. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete där du tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är en del av en verksamhet som ständigt utvecklas.

Varmt välkommen med din ansökan senast 23 april.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1529
Kontakt
  • Patrik Hedin, Enhetschef, 070-2899950
Facklig företrädare
  • Ingegerd Hermansson, Vision, 073–4445330
  • Stig Holmlund, Akavia, 070-9512345
Publicerat 2024-03-26
Sista ansökningsdag 2024-04-26

Tillbaka till lediga jobb