Skaraborgs Sjukhus, Psykiatrisk öppenvårdsmottagning Skövde

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

 

Starta karriären i Västra Götalandsregionen - vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter på kvalitetscertifierade arbetsplatser. Vi satsar på psykologers utveckling och erbjuder ett sammanhållet PTP-program! Varmt välkommen att söka PTP hos oss!

Beskrivning

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Skövde ansvarar för bedömning, utredning och behandling av patienter med psykiatriska tillstånd på specialistnivå. På mottagningen bedrivs strukturerad och målbaserad vård, behandling och rehabilitering som sker både individuellt och i grupp.  Vi har mottagningsverksamhet, ett mobilt team och dagsjukvård. 

På enheten arbetar ca 60 medarbetare med blandade kompetenser: medicinska sekreterare, kuratorer, psykologer, sjuksköterskor, psykiatrisjuksköterskor, psykoterapeut, skötare, läkare och arbetsterapeut/rehabiliteringskoordinator samt fysioterapeut. 

Utöver det regionala PTP-programmet har Skaraborgs sjukhus har ett nätverk för PTP-psykologer med möjlighet till att lära om flera verksamhetsområden samt kunskapsutbyte.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team och tillsammans med övriga psykologer svarar du för den psykologiska kompetensen.  Dina arbetsuppgifter innefattar bedömning, utredning och behandling. Vi arbetar både individinriktat och med gruppbehandling. Som psykolog arbetar man med alla patientgrupper, vilket ger en bra möjlighet att skaffa sig en bred erfarenhet av behandlings-och utredningsarbete. 

Arbetet innefattar samverkan med vårdgrannar och myndigheter såsom kommunal verksamhet, arbetsförmedling och försäkringskassa. 

Kvalifikationer

Examen från psykologutbildning samt intresse för vuxenpsykiatrisk verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, att du har en god samarbetsförmåga och att du vill arbeta i team.

Övrigt

Tjänsten utgörs av en visstidsanställning på 1 år med start enligt överenskommelse. Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin kommer vi att begära ut utdrag ur misstanke- och
belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %, 40 tim/vecka
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/934
Kontakt
  • Niklas Johansson, enhetschef, 0500-472937
  • Hans Hallén, 0763472248
Facklig företrädare
  • Sebastian Burgman, Psykologförbundet, 0501-68312
Publicerat 2024-02-16
Sista ansökningsdag 2024-03-10

Tillbaka till lediga jobb