Närhälsan, Opaltorget vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Vi ligger beläget i Västra Göteborg, 10 minuter från centrala Göteborg med 5 minuters promenad till havet. Vårdcentralen finns i helt nya ändamålsenliga lokaler. Vårdcentralen har 7 400 listade patienter som speglar både demografi, socioekonomi och ålder i området. Vi ansvarar även för vård- och omsorgsboenden för äldre och yngre med behov av funktionsstöd, och hemsjukvård varför nära samverkan med kommunpersonal är väsentligt för oss. Vi har även en fin Familjecentral i huset där våra dedikerade BHV-sköterskor tar hand om våra yngsta listade patienter. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten fokuserat på medicinsk kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet.

Hos oss finner du ett närvarande, tydligt och stödjande ledarskap med korta beslutsvägar och du kommer känna av en god gemenskap där vi är måna om varandra och glädje får ta stor plats. Vi ser till helheten och strävar tillsammans mot målet att alla våra patienter skall vara nöjda efter kontakt med oss.

Läs gärna mer om fördelarna och förmånerna vi erbjuder i Närhälsan: Fördelar och förmåner - Närhälsan (narhalsan.se)

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och digitala vårdmöten i första linjens vård, deltagande i arbetet på Vård- och omsorgsboende, LSS samt läkarmottagning inom BHV kan vara en del i uppdraget.

Du och dina kollegor bildar ett team med möjlighet att utveckla verksamheten. Vi når framgång gemensamt i en stimulerande lärandemiljö med öppna dörrar och ett välkomnande klimat. I rollen ingår även handledning av ST- och AT-läkare samt läkarstudenter, det är en viktig del av vårt uppdrag att utbilda morgondagens vårdpersonal. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter, exempelvis genom kontinuerlig fortbildning om tio dagar per år och med stödet av en stor arbetsgivare i ryggen och möjlighet till flera kollegiala samverkansarenor kan vi erbjuda en utvecklande och rolig arbetsplats.

Om dig

Du är legitimerad läkare och har specialistutbildning i området allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men dessutom är med och driver verksamhetens utvecklingsarbete. I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Vi använder oss av Taligenkänning som dikteringsform varför ett visst mått av intresse för nya arbetssätt är en förutsättning. Vi strävar också mot Närhälsans mål avseende videobesök för olika yrkesgrupper däribland läkare där i första hand uppföljningsbesök kan ske via video som en del i nytänkandet och möjligheter till hög tillgänglighet för våra patienter.

Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/837
Kontakt
  • Anna Klingström, Vårdcentralchef, 070-0824301
Facklig företrädare
  • Mats J Berg, Sveriges Läkarförbund, mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2024-02-21
Sista ansökningsdag 2024-03-13

Tillbaka till lediga jobb