Skaraborgs Sjukhus, Rättspsykiatri

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Rättspsykiatriska enheten i Falköping har 24 platser för patienter i heldygnsvård samt ett utslussningsteam som arbetar med patienter i utslussningsskedet och i öppenvård. Den rättspykiatriska vården bedrivs långsiktigt och med målet att patienten ska återgå till ett gott liv i samhället igen. Vi har nya lokaler sedan 2012, byggda för att vara en god läkande vårdmiljö för patienten, tillika en trevlig arbetsmiljö för personalen.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut arbetar du utifrån arbetsterapiprocessen för att stärka klientens aktivitetsförmåga och självständighet. Arbetet innefattar funktions- och aktivitetsutredningar samt intervention där mycket fokus ligger på kognitiv rehabilitering och struktur i vardagen. Hos oss arbetar du både i team och självständigt. Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med kompetent och engagerad personal. Vi lägger stor vikt vid kontinuerlig handledning och fortbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, och har du erfarenhet från psykiatrin är det meriterande. Du är en person som trivs med nya utmaningar och är inte rädd för att bredda din kompetens, vidare ser vi att du har god förmåga att prioritera ditt arbete och att du har en flexibilitet i både arbetssätt och arbetsuppgifter. Är du en positiv person med humor och framåtanda kan du vara den vi söker!

Övrigt

Vid tillsättning av tjänst inom Rättspsykiatrin kommer vi att begära utdrag ur misstanke och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren. Kallelser för intervju kommer ske fortlöpande under rekryteringstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter Överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/776
Kontakt
  • Enhetschef Stefan Björnberg, 010-4734151/070-0852873
  • Enhetschef Greger Karlsson, 010-4734161/072-2017691
Publicerat 2024-02-13
Sista ansökningsdag 2024-02-23

Tillbaka till lediga jobb