Fastighet, stöd och service, Västfastigheter bygg och förvaltning


Projektledare Tekniska Säkerhetsanläggningar

Regionområde Västfastigheter bygg och förvaltning har kundansvar, är representant för fastighetsägaren i frågor som rör regionens fastighetsbestånd och försörjer regionens verksamheter med lokaler.

Regionområde Västfastigheter bygg och förvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning samt tekniska säkerhetsanläggningar i dessa lokaler.

Våra kunder finns främst inom hälso-och sjukvården, men också inom kultursektorn, vid folkhögskolor, naturbruksgymnasier samt resecentrum, buss och tågdepåer inom hela Västra Götalandsregionen

Nu söker vi Projektledare för tekniska säkerhetsanläggningar inom externa lokaler

Som projektledare hos oss kommer du att projektleda projekt inom tekniska/fysisk säkerhet. Du fungerar som byggherre- samt beställarombud, du är den som driver och ansvarar för investeringsprojekt, reinvesteringsprojekt och underhållsprojekt avseende teknisk/fysisk säkerhetsanläggningar i inhyrda lokaler.

När ett specifikt projekt är beskrivet och formulerat av kund, fastighetsförvaltare och tekniskförvaltare, medverkar och ansvarar du för framdrift av projekten samtliga delar enligt fastställda förutsättningar angivna i projektbeställning.

Vidare ansvarar du för upphandling/avrop av erforderliga konsulter och entreprenörer samt att säkerställa leveransen från dessa. Inom ditt område ligger även uppföljning av projektens mål avseende budget, tid, kvalitet, energi, miljö och återbruk samt överlämning av projekt.

I rollen som projektledare upprätthåller och säkerställer du en god kunddialog. Du rapporterar till projektägare och i vissa fall till styrgrupp.

Du kommer arbeta i ett härligt team med olika professioner där ni samarbetar och har stöd i varandra och samarbete med våra interna tekniska förvaltare samt fastighetsförvaltare i arbetet att säkerställa och upprätthålla byggteknisk standard.

Kvalifikationer:

Utbildad högskoleingenjör eller högskoleutbildning inom samhällsbyggnad bygg/fastighetsförvaltning alternativt annan utbildning med erfarenhet som bedöms likvärdig med erfarenhet inom säkerhetsområdet och tekniska säkerhetssystem.

Minst några års erfarenhet av projektledning inom fastighetsbranschen i befattningar som projektledare, eller motsvarande roll inom området säkerhetstekniska området.

Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik, samt erfarenhet av att arbeta i enlighet med LOU. Du har också stor erfarenhet/kunskap kring projekt med säkerhetstekniskt innehåll.  God kännedom om fysisk säkerhet, säkerhetssystem, nätverk och regelverk såsom SSF, SBF, God erfarenhet av budgetansvar, ekonomisk styrning och uppföljning, med förhandlingsvana och god affärsmässighet

God förmåga att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt

Du är driven och självgående, och har lätt för att organisera ditt arbete och planera på ett effektivt sätt. Du har förmågan att fatta beslut och agera utifrån de ansvarsområden och mandat du har.

För att trivas i rollen tänker vi att du trivs med mycket ansvar och förstår vikten av att alltid ha med dig helhetsperspektivet. Du är handlingskraftig, har ett systematiskt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete och prioritera på ett effektivt sätt. Du har förmågan att fatta snabba beslut och agera utifrån dessa.


Rekryteringsprocess och erbjudande
Vi erbjuder dig att få arbeta med stimulerande och utmanade projekt där samhällsnyttan är i fokus. Du kommer få möjligheten att samarbete med flera funktioner i vår organisation och med våra kunder. Hos oss får du möjlighet till individuell utveckling och ett öppet arbetsklimat.

Placering vid vårt kontor i Göteborg.  Uppdraget kommer att innebära resor inom regionen, du behöver därför ha B-körkort. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande. 

Varmt välkommen med din ansökan senast 14 april. 

I rekryteringsprocessen används personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer. Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kan komma att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen före anställning.


Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/117
Kontakt
  • Roger Olausson Enhetschef , 0730699259
Facklig företrädare
  • Iowan Hedendahl Sverigens ingenjörer:, 0722-056401
  • Jasmina Jahic VISION, 070-0805946
Publicerat 2024-02-21
Sista ansökningsdag 2024-03-06

Tillbaka till lediga jobb