Västfastigheter drift och Västfastigheter bygg och förvaltning


Västfastigheter är en del av förvaltningen Fastighet, stöd och service i Västra Götalandsregionen. Västfastigheter består av två regionområden, Västfastigheter bygg och förvaltning, samt Västfastigheter drift. Vi bygger nytt, utvecklar, förvaltar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektor inom hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och ägare skapar vi hållbara miljöer och gör skillnad för patienter, vårdpersonal och Västra Götalandsregionens medborgare.

Skriv ditt examensarbete på Västfastigheter!

Vill du skriva ditt examensarbete hos en av Västsveriges största fastighetsförvaltare? Välkommen att presentera din idé för oss.

Ett ex-jobb inom Västra Götalandsregionen och Västfastigheter kan vara början till att lära känna en möjlig framtida arbetsgivare, få inblick i hur det är att arbeta hos en samhällsviktig offentlig aktör och knyta värdefulla kontakter. För oss som arbetsgivare ger det möjlighet att få ta del av ny forskning och knyta band till våra kanske framtida medarbetare.


Tänk på att beskriva din idé så tydligt som möjligt så är det desto lättare för oss att matcha mot vår verksamhet. Med vår bredd finns kanske möjligheten att skriva om något som just du brinner för.

Områden inom Västfastigheter:
• Drift och Service
• Fastighetsförvaltning
• Projekt


Du kan läsa mer om de olika områdena och vad de arbetar med på vår hemsida, www.vastfastigheter.se.  Våra kontor finns i Borås, Göteborg, Skövde och Uddevalla.


Vi stämmer kontinuerligt av intresseanmälningarna som kommer in med organisationens behov och möjligheter att ta emot ex-jobbare.

Om vi har möjlighet att ta emot dig hör vi av oss!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Våren 2024
Löneform Ej avlönat
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Exjobb
Ort Göteborg, Borås, Uddevalla eller Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6799
Publicerat 2023-11-14
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Tillbaka till lediga jobb