Södra Älvsborgs sjukhus, VO neurologi, rehabilitering och nära vård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Vi söker dig som är sjuksköterska och som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla vår verksamhet på strokeavdelningen! Här får du möjlighet att arbeta med både akutsjukvård och rehabilitering, tycker du det är intressant är denna tjänst något för dig. Hos oss är du med och skapar sjukvård tillsammans med patienterna!

Om vår lediga tjänst
Som del i vårt team kommer du att arbeta i strokeprocessen med tydliga rutiner för omhändertagande av patienten. Hos oss arbetar vi personcentrerat i tvärprofessionella team. Vi ingår i det akuta flödet för strokepatienter vilket bland annat innebär att vi samarbetar nära med röntgen och ambulansen. Vi utför trombolysbehandling, omhändertar TIA och förbereder för trombektomi som utförs på Sahlgrenska. Hos oss arbetar en receptarie som en del av teamet för att stödja med läkemedelshanteringen. På enheten arbetar även en senior sjuksköterska som bland annat är delaktig i introduktion av dig som nyanställd för att skapa en trygg start hos oss.

Vi är stolta över vår avdelning och för oss är känslan av att göra ett bra jobb viktig, tillsammans arbetar vi för en vård i toppklass!

Om oss
På strokeavdelningen är vårt primära uppdrag att vårda patienter som drabbats av stroke eller TIA. Här får du möjlighet till längre patientrelationer då du följer patientens väg från det akuta insjuknandet till hemgång, från avancerad akutsjukvård som exempelvis trombolysbehandling vid stroke till efterföljande rehabilitering. Stroke är en av de största folksjukdomarna och strokevården går snabbt framåt och med nya behandlingsmetoder. Utvecklingen av strokevården på SÄS sker med hjälp av strokeprocessen som utgår ifrån nationella riktlinjer. 

Din profil
Vi söker dig som har svensk sjuksköterskelegitimation med erfarenhet i yrket. Erfarenhet av strokevård, trombolysbehandling eller rehabilitering är starkt meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som brinner för omvårdnad och trivs både med självständigt arbete och arbete i team då du kommer att ha ett nära samarbete med andra yrkeskategorier.

Läser du sista terminen på sjuksköterskeprogrammet eller har mindre än fyra månaders yrkeserfarenhet hänvisas du att söka till våra introduktionsprogram, läs mer om SÄS introduktionserbjudande till dig som nyexaminerad sjuksköterska här.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga yrkeslegitimation.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6027
Kontakt
  • Alexandra Blomgren, vårdenhetschef, 033-6164052
Facklig företrädare
  • Ellinor Johansson, Vårdförbundet , 033-6161964
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb