NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Psykiatrisk akutmottagning

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Psykiatriska akutmottagningen
Psykiatriska akutmottagningen tar emot patienter som lider av akuta psykiska besvär och som är i behov av omedelbart ställningstagande och bedömning till psykiatrisk heldygnsvård. 

Arbetsuppgifterna består främst av telefonrådgivning och triagering. I arbetsuppgifterna ingår också ett ansvar som koordinator, vilket innebär att du har ett arbetsledande ansvar för patientflödet på akutmottagningen, samt rapportera patienter till vårdavdelning. Vi som arbetar här är sjuksköterskor och skötare/undersköterskor tillsammans med våra läkare och sekreterare på vår mottagning.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet från psykiatri. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med våra vårdgrannar och kan möta patienter som mår psykiskt dåligt.                                   

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin begär vi alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Välkommen med din ansökan!                               

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5974
Kontakt
  • Eva Berg, Enhetschef, tfn0104350411,0722008026
  • Erika Alfredsson, Teamledare, tfn0104350412
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl010-4350000
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-03

Tillbaka till lediga jobb