NU-sjukvården, Anestesi-, Operation och Intensivvårdsklinik, Operation NÄL

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Välkommen att söka till oss på operationsavdelningen, NÄL!

Om oss
AnOpIVAs verksamhet består av tre avdelningar; operationsavdelningen på NÄL, operationsavdelningen på Uddevalla sjukhus, och intensivvården på NÄL. Inom Operation NÄL ingår även sterilcentralen, uppvakningsenheten NÄL. På NÄL:s operationsavdelning servar vi framförallt kirurg-, gynekologi, öron-näsa-hals och akut ortopedi.

Vi bedriver planerad och akut operations- och anestesisjukvård och på vår enhet finns också ett preoperativt center. Operationsavdelningarna har som uppdrag att anpassa tillgänglighet till operations- och anestesisjukvård utifrån NU-sjukvårdens behov och regionala uppdrag.

Vår vision: Erbjuda operations- och anestesisjukvård av högsta klass samt vara en attraktiv arbetsplats som genomsyras av omtanke för patienten och varandra.

Om dig
Drivs du av nyfikenhet och engagemang? Brinner du för utveckling och gillar när ingen dag är den andra lik? Är du en lagspelare som trivs med att arbeta nära andra i team?

Som operationssjuksköterska hos oss är du en viktig del av operationsteamet. I din yrkesroll är det du som arbetar närmast kirurgen under ingreppet och assisterar med rätt instrument, apparatur och materiel. Dina starkaste ledstjärnor är patientens säkerhet och välbefinnande på Operation. Du förebygger komplikationer och ansvarar för patientens omvårdnad. Miljön du arbetar i är spännande och högteknologisk och präglas av kvalitet och stort ansvar. Du behöver vara flexibel och kunna tänka om när något oförutsett händer.

Som operationssjuksköterska i NU-sjukvården erbjudes du möjlighet att arbeta med; akutoperationer/trauma, allmän kirurgi, ortopedi, gynekologi, öron/näsa/hals och urologi. Att arbeta på Operation innebär ett stimulerande jobb, med bra arbetstider och stora möjligheter att utvecklas inom sitt yrke.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetstiden förläggs i ett verksamhetsanpassat individuellt schema, där rotation mellan enheterna inom AnOpIVA NÄL och Uddevalla förekommer.

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan/Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5929
Kontakt
  • Marlene Nord, Vårdenhetschef, 010-4351552
  • Lisa Fråstad, Teamledare, 010-4351551
Facklig företrädare
  • Anna Widenberg, Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-02

Tillbaka till lediga jobb