Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 138 Kärlkirurgi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Kärlkirurgi Avdelning 138

Vården hos oss på avdelning 138 inriktar sig på patienter med kärlkirurgiska diagnoser så som aortaanerurysm, carotisstenoser och benartärsjukdom. Vårtiderna är ofta korta och arbetet omväxlande och stimulerande då elektiv vård varvas med akut kärlkirurgi. Avdelningen har 14 vårdplatser och som undersköterska jobbar du tillsammans med en sjuksköterska och har hand om sju patienter dag- och kvällstid.

Som ny medarbetare hos oss får du två veckors bredvidgång och efter den perioden erbjuds du en mentor. Hos oss lägger vi schema utifrån Individuell schemaplanering (ISP) och du jobbar ungefär två av fem helger.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska på en kärlkirurgisk vårdavdelning utför du sedvanliga undersköterskeuppgifter, även såromläggningar, provtagning och katetersättning. Du kommer vara delaktig i patients vårdförlopp och gör bedömningar som exempelvis fallrisk och trycksår ihop med din sjuksköterska. Du kommer jobba i olika datorsystem som Melior, Elvis, SAMSA och en mätvärdesapp som bidrar till att öka patientsäkerheten då värden skickas direkt till patientens journal.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som gärna har erfarenhet av slutenvård sedan tidigare. Du är en flexibel person som är ansvarstagande och kan behålla lugnet även i stressfyllda situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. 
På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5850
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Tobias Hajdarevic Carlberg, 0767-258134
  • Sektionsledare, Sonja Soleska, 031-3422288
Facklig företrädare
  • Kommunal, Hans Ekström, 031-3423693
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb