Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri Affektiva

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi hoppas du vill bli en del av oss i vårt team med medicinska sekreterare, vårdadministrativa sekreterare och kanslister som arbetar inom verksamhetens olika sektioner!

Psykiatrimottagning utmattningssyndrom är en  regional specialistmottagning  för personer med svår stressrelaterad psykisk ohälsa. Upptagningsområdet är hela Västragötalandsregionen samt Halland. Mottagningen arbetar tvärprofessionelt i team. Målgruppen är patienter med utmattningssyndrom som också kan ha annan samsjuklighet.

Primärvården utgör första linjen för stressrelaterad psykisk ohälsa och psykiatrisk öppenvård kommer ansvara för den sekundära vårdnivån. Psykiatrimottagning utmattningssyndrom kommer vara den subspecialiserade nivån för behandling av dessa personer.

Vad erbjuder vi dig? 

Arbetstid är förlagd till kontorstid. Du kommer få möjligheter till interna utbildningar  och annat som anses värdefullt för enheten.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare kommer du att arbeta nära framförallt läkare och vara ansiktet utåt i mötet med patienterna vid besök på mottagningen. Bland annat bokar du och registrerar besök.

Vi ser gärna att du själv är med och påverkar hur din arbetsdag skall se ut. Du är tillsammans med övrig personal organiserad under enhetschef på mottagningen. Den yrkesspecifika utvecklingen sker i samarbete med yrkesutvecklare och enhetschef .Du har eget rum i anslutning till väntrummet och kommer vara enda medicinska sekreterare på plats med kollegor på andra enheter. Nära samarbete med sektionsledare Du kommer också involveras i forskning och dokumentation kring den, Du kommer delta i team och ha ansvar för löner och en viss typ av ekonomiskt arbete..

Om dig

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning. Du har goda kunskaper i det svenska språket och goda datorkunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i 1177, Melior, ELVIS, Heroma eller Marknadsplatsen.

Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har god förmåga att arbeta i grupp/team då du tillsammans med övriga sekreterare har ett ansvar för den gemensamma administrationen på enheten. Du är noggrann, har ett gott bemötande, är en glädjespridare och är hjälpsam. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden så varför vänta! Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5833
Kontakt
  • Hanna Rathsman, tillförordnad chef, 073-3206060
Facklig företrädare
  • Karin Gustavsson, Vision, 070-0823393
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-09-27

Tillbaka till lediga jobb