NU-sjukvården, Område II, Anestesi-, Operation och Intensivvårdsklinik

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Välkommen att söka till oss på operationsavdelningen, Uddevalla sjukhus!

Om oss
AnOpIVAs verksamhet består av tre avdelningar; operationsavdelningen på Uddevalla sjukhus, operationsavdelningen på NÄL och intensivvården på NÄL. Inom Operation Uddevalla ingår sterilcentralen, uppvakningsenheten och smärtenheten Uddevalla sjukhus. Uddevalla operationsavdelning servar bla. kirurg, urologi, ortopedi, öron/näsa/hals- och kvinnokliniken inom planerad operations- och anestesisjukvård samt preoperativt center. Operationsavdelningarna har som uppdrag att anpassa tillgänglighet till operations- och anestesisjukvård utifrån NU-sjukvårdens behov och regionala uppdrag.

Om dig
Drivs du av nyfikenhet och engagemang? Brinner du för utveckling och gillar när ingen dag är den andra lik? Är du en lagspelare som trivs med att arbeta nära andra i team?

Att arbeta som anestesisjuksköterska hos oss på operation innebär ett stimulerande och intressant jobb med bra arbetstider och stora möjligheter att utvecklas inom sitt yrke. Du är en viktig del av operationsteamet och arbetar i team med anestesiläkare, operationssjuksköterska, undersköterska och operatör.

Som anestesisjuksköterska behöver du vara flexibel och arbeta i ett varierande tempo. Du arbetar i en högteknologisk miljö där patienten är i fokus. I din yrkesroll arbetar du närmast anestesiläkaren men är en viktig del i hela operationsteamet. Du kommer arbeta självständigt men har alltid en anestesiläkare att rådfråga. Du har ett stort ansvar för att patienten mår bra under operationen både när det gäller generell anestesi eller sedering samt assistera vid regional- och lokalanestesi vid alla typer av ingrepp.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetstiden är verksamhetsanpassad med individuellt schema. Arbetstiden är till största del förlagd på dagtid, där rotation mellan enheterna inom AnOpIVA på Uddevalla sjukhus och NÄL är en självklar del.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5822
Kontakt
  • Jenny Antonsson, Vårdenhetschef, tfn.010-4351152
  • Joakim Arthursson, Teamledare, vxl.010-4350000
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-09-12
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Tillbaka till lediga jobb