NU-sjukvården, Vuxenpsykiatri, Öppenvårdsmottagning psykos Trollhättan

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

NU-sjukvården, Vuxenpsykiatri, Öppenvårdsmottagning psykos Trollhättan
På vår mottagning i Trollhättan får du ett spännande uppdrag i team! Här väntar vi, det vill säga kurator, läkare, medicinska sekreterare, psykolog, hälsopedagog, skötare, arbetsterapeut och sjuksköterskor på en ny skötare. Kanske är det du? 

Beskrivning
Vår ambition är att erbjuda och skapa förutsättningar för ett stimulerande, spännande och intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar efter tankesättet att vi är varandras arbetsmiljö och vårt team har gedigen erfarenhet och kompetens, god struktur och lätt till skratt.

Vårt uppdrag är att erbjuda psykiatrisk specialistvård till vuxna personer med psykossjukdom eller autismspektrumtillstånd med samsjuklighet.  

Vår utgångspunkt är att vi ska se till hela personens situation och hälsotillstånd. Vi behöver vara nyfikna på vem det är vi möter för att kunna erbjuda god vård. Med patienten i fokus samverkar vi med såväl vuxenpsykiatrins övriga enheter som med vårdgrannar och patientens personliga nätverk.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av vårt team. Som sjuksköterska hos oss är du fast vårdkontakt för ett antal patienter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av omvårdnads- och behandlingsarbete i form av medicinuppföljning, rådgivning via telefon, samverkan med andra vårdgivare, vårdplaneringar och vårddokumentation samt andra förekommande arbetsuppgifter som sjuksköterska på en psykiatrisk öppenvårdsmottagning. Arbetet kan vara såväl planerat som oplanerat samt såväl enskilt arbete som arbete i team. Vid behov utförs arbetet i den enskildes närmiljö och hembesök hos patienter är vanligt förekommande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska och gärna med erfarenhet av vuxenpsykiatri.  Erfarenhet av att arbeta med psykosproblematik samt vidareutbildning inom psykiatri är särskilt meriterande.

Körkort är ett krav då arbetet innefattar hembesök hos patienter i deras hem.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Du kan arbeta självständigt, ta initiativ och ta egna beslut och har samtidigt lätt för att samarbeta. För dig är respekt både gentemot dig själv och andra en självklarhet. Vi arbetar i en tempofylld och föränderlig vardag och det är viktigt att du kan hantera det på ett sätt som gagnar verksamheten och din egen återhämtning.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur misstanke- och belastningssystemet för alla som vi erbjuder anställning inom psykiatriska kliniken. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5792
Kontakt
  • Anette Hecktor, Enhetschef, tel.010-4355981
  • Susanne Spjuth, Teamledare , tel.010-4355985
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets kansli, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-09-25

Tillbaka till lediga jobb