Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Avdelning 15 och 28

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du legitimerad sjuksköterska och söker en ny utmaning? Nu söker vi sjuksköterskor till vårt natt team. Vi kan erbjuda dig en fantastisk fin arbetsplats där du kan utvecklas professionellt. Kom och jobba natt på Ortopeden Sahlgrenska!

Ortopedi Sahlgrenska består av en 7-dygns vårdavdelning, dagvårdsenheten måndag-fredag, samt Ortopedmottagningen måndag-fredag. Patienterna inom verksamheten är huvudsakligen vuxna som genomgår planerad ortopedisk rygg- och tumörkirurgi, men vi vårdar även barn/tonåringar och har akut verksamhet. Avdelningen ligger på Blå Stråket 5, våning 8, är fräsch och nyrenoverad. Vi har ett fint personalrum, vilorum, konferensrum samt andra lokaler som vi är mycket stolta över.

Arbetet som sjuksköterska i natt teamet är väldigt varierande och stimulerande. Du arbetar med pre- och postoperativ omvårdnad i ett team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, specialist undersköterska och läkare.

Vad kan vi erbjuda dig?

Ortopedi Sahlgrenska kan erbjuda dig en arbetsplats där livslångt lärande och en hållbar arbetsmiljö står i fokus. Vi har stort mångfald i personalgruppen med ett välkomnande klimat och vi erbjuder dig introduktion samt mentorskap så att du kan bli del av vår arbetsgrupp/natt teamet. Du arbetar med omvårdnadsansvar för en vårdgrupp bestående av 8 patienter och samverkar med en sjuksköterskekollega. Vårdavdelningen har 16 öppna vårdplatser och under natten är ni två sjuksköterskor samt två undersköterskor som samverkar i ett team kring patienterna.  

Vi kan erbjuda dig:

Ett öppet accepterande klimat Introduktion och mentorskap Nattjänstgöring med tidskvotering Arbete 2 av 5 helger och storhelgsschema Karriärutveckling och kontinuerlig kompetensutveckling

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering natt vilket innebär att 100% nattjänstgöring omfattar 32 timmar per vecka ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Vi tror att om du som sjuksköterska får rätt förutsättningar och trivs på arbetet så kommer du bidra till god och säker vård för våra patienter och bidra till en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer Krav:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

Meriterande:

Tidigare arbetslivserfarenhet inom ortopedi/kirurgi, tidigare erfarenhet av nattarbete och handledarutbildning ses som meriterande. Har du specialistutbildning med inriktning mot kirurgi, ortopedi eller barn ses detta också som meriterande. 

Vi tror att du är trygg i dig själv och trivs med att ingå i ett team där arbetsglädje, ett gott samarbete och omtanke om varandra är viktigt. Du uppskattar tydliga rutiner men vet också när du behöver fråga eller be om råd. Ibland uppkommer oplanerade situationer och då kan du kan anpassa dig efter det, fokusera på rätt saker och göra omprioriteringar i ditt arbete. Du har även förmåga att leda och fördela omvårdnadsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi kommer intervjua och anställa under annonseringstiden så tveka inte på att söka tjänst redan idag om du är intresserad!

Vill du komma och träffa oss och se vår fina arbetsplats kan du boka in ett besök med vårdenhetschef Louise Freytag!

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5685
Kontakt
  • Vårdenhetschef Louise Freytag, 076-1388323
Facklig företrädare
  • Magnus Hansson, 072-1470471
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb