NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatrisk slutenvård, Avdelning 67

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Nu söker vi en sjuksköterska som vill jobba dag, kväll och helg till avdelning 67!

Beskrivning
Avdelning 67 är en allmänpsykiatrisk akutvårdsavdelning som tillhör NU-sjukvårdens psykiatriska klinik. Vi är inriktade främst på abstinensbehandling av patienter med missbruksproblematik. På avdelningen arbetare sjuksköterskor, skötare och läkare.

På kliniken arbetar även en kurator som delar sin arbetsdag mellan NÄLs tre psykiatriska avdelningar. På vår avdelning pågår ett förbättringsarbete samt ett arbete med vårdprocess.

Vi kan erbjuda dig

  • Ett roligt och omväxlande sjuksköterskejobb där du har möjlighet vara delaktig i att utveckla avdelningens vårdprocess.
  • Olika typer av internutbildningar för specifika arbetsuppgifter och ansvarsområden.
  • Möjlighet till betald utbildning till specialistsjuksköterska i psykiatri.
  • Bredvidgång/upplärning anpassad till just dig.

Arbetsuppgifter

  • Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter – rondarbete, läkemedelshantering, provtagning, såromläggning, injektionsgivning, EKG, observationer och skattningar. Bedömningar och åtgärder av akuta och icke akuta somatiska tillstånd.
  • Arbetsledning i varierande omfattning.
  • Kontaktperson till någon/några patienter tillsammans med en eller två kollegor. Som kontaktperson har du ansvar för allt kring din/dina patienters omvårdnad och för att planera insatser tillsammans med patient och övriga i teamet.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Du behöver vara en ansvarsfull person med empati, engagemang och god förmåga att arbeta i team. Tidigare erfarenhet av psykiatrisk vård är meriterande men inte ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin begär vi alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Kontakta oss gärna om du har frågor om tjänsten eller om vår avdelning!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5661
Kontakt
  • Melanie Leimeroth, Vårdenhetschef, melanie.leimeroth@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-09-05
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb