Sahlgrenska Universitetssjukhuset , Område 6, Thorax intensivvårdsavdelning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Varmt välkommen till oss!

Vilka är vi?

Verksamhetsområde Thorax innefattar Thoraxoperation (Operation3), Thoraxintensivvård (TIVA) , vårdavdelning (Avdelning 12/25) samt mottagning för Thoraxkirurgi. Vi vårdar patienter som genomgått hjärt- eller lungkirurgi men även GUCH-kirurgi, det vill säga vuxna med medfödda hjärtfel. Hjärt- och lungtransplantation ingår i vårt uppdrag tillsammans med kardiologiska patienter med olika hjärtpumpar.

TIVA är en av landets mest högspecialiserade och högteknologiska intensivvårdsavdelningar. Avdelningen består av 14 intensivvårdsplatser. Vården bedrivs i nya och moderna lokaler och här arbetar läkare, IVA-sjuksköterskor, undersköterskor samt fysioterapeuter i team kring patienten. Tillsammans är vi cirka 120 medarbetare.

Vårt erbjudande

Du kommer bli en del av en spännande arbetsplats på Thoraxintensivvård (TIVA) .Vi arbetar målmedvetet med vår arbetsmiljö och har två år i rad blivit utnämnda till årets arbetsplats.

Du kommer erbjudas en individuellt anpassad introduktion på cirka tre månader och efter introduktionen har du tillgång till handledning av en mentor. Vi har även kamratstödsverksamhet.

Vi arbetar mot en karriärutvecklingsmodell för intensivvårdsavdelningar. Vilket innebär att i takt med din kompetensutveckling kommer du att erbjudas intern vidareutbildning inom vår specialitet. Vi har ett nära samarbete med Utvecklingscentrum på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har några års erfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av intensivvård.

Arbetet kräver att du är flexibel, serviceinriktad, att du har en god samarbetsförmåga och är bekväm med teknisk apparatur. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Från 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5608
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Maria Petersson, 031-3427499
Facklig företrädare
  • Kommunal, Anna Johansson, 031-3421011
Publicerat 2023-09-01
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb